1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-07-2020 17:08

Για δεύτερη σεζόν στο Αιγάλεω η Μαρία Θώδη

Κάτοικος Αιγάλεω θα παραμείνει η Μαρία Θώδη. Η 25 χρονη ακραία (1μ75) που εχει αγωνιστεί στον Ποσειδώνα Λουτρακίου, δύο φορές στην Κόρινθο, στον Αστέρα Αγ. Δημητρίου, στην Πετρούπολη, στον ΓΣ Ηλιούπολης και στον Μεσσηνιακό, θα συνεχίσει να αγωνίζεται για δεύτερη σεζόν με την φανέλα του «Σίτι».

Η ανακοίνωση της αθηναϊκής ομάδας για την Θώδη αναφέρει:

«Ο Α.Ο. Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Μαρία Θωδη. Η Μαρία υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμείνει για 2η χρονιά στο σύλλογο μας. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της μας υποστήριξε

''Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι ακόμη μια χρονιά με την φανέλα του Αιγάλεω. Νιώθω ότι αφήσαμε κάτι στην μέση από πέρσι. Με τις συμπαίκτριες μου που ανανέωσαν υπάρχει ηδη καλή χημεία αλλά και με τις δυνατές προσθήκες εύχομαι φέτος να πάμε ακόμα πιο ψηλά γιατί μπορούμε! Ευχαριστώ την ομάδα για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο μου και εύχομαι καλή χρόνια χωρίς τραυματισμούς και ατυχίες'' .

Μαρία Θωδη

07/08/95

1.75cm

Ακραία »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ