1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-07-2020 12:56

Στον Πανιώνιο επέστρεψε η Θεοδώρα Σαρακατσάνη

Η Θοδωρα Σαρακατσάνη επέστρεψε και πάλι στον Πανιώνιο για να τον ενισχύσει επιθετικά στο νέο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ. Το νέο απόκτημα των «κυανέρυθρων» που αποτελεί την πρώτη φετινή μεταγραφή του συλλόγου, είναι 21 χρονών έχει ύψος 1μ82, είναι ακραία ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο σύλλογο της Ν. Σμύρνης την περίοδο 2014-15.

Η ανακοίνωση του συλλόγου της Ν. Σμύρνης για την συνεργασία με την Σαρακατσάνη αναφέρει:

«Το τμήμα βόλεϊ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την 21χρονη ακραία Θεοδώρα Σαρακατσάνη.

Η Θεοδώρα  γεννήθηκε το 1999 και έχει ύψος 1.82 ενώ στον Ιστορικό έρχεται για δεύτερη φορά αφού έχει ξαναφορέσει τα κυανέρυθρα την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.Ξεκίνησε το βόλεϊ από τον Απόλλωνα Αγ. Δημητρίου και έχει αγωνιστεί στον ΑΠΣ Αλίμου, Γ.Σ. Ηλιούπολης, Αιγάλεω και Αργυρούπολη.

.Η Θεοδώρα στις πρώτες δηλώσεις της στο panionios.gr

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα ξαναπαίξω στο πρωτάθλημα της Pre League και θα έχω την ευκαιρία και την τιμή να είμαι μέλος της ομάδας του Πανιωνίου την χρονιά που ο Σύλλογος κλείνει τα 130 χρόνια του.

Υπήρξα και στο παρελθόν μέλος των αναπτυξιακών τμημάτων του Συλλόγου και θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ