1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-09-2019 01:05

Η Άρτεμις Κορυδαλλού έχασε τον «πρόεδρο» της Τάκη Σπυριδάκη (Vd)

Την απώλεια του προέδρου της, Τακη Σπυριδάκη, θρηνεί η Άρτεμις Κορυδαλλού.Ναι καλά διαβάσατε ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος που έφυγε χθές από κοντά μας σε ηλικία 61 ετών,νικημένος από την επάρατη νόσο, ήταν ο κινηματογραφικός πρόεδρος του συλλόγου για τις ανάγκες της ταινίας «Αμόρε Μίο» που γυρίστηκε στο κλειστό γήπεδο του Κορυδαλλού, το 2015.

Η ταινία ήταν αντιγραφή μιας Ιταλικής αντίστοιχης κωμωδίας και αφορούσε τις εξωσυζυγικές περιπέτειες ενός προπονητή μιας γυναικείας ομάδας βόλεϊ με την κορυφαία παίκτρια της ομάδας του.

Τον προπονητή είχε ενσαρκώσει ο Φάνης Μουρατίδης, ενώ την «πέτρα του σκανδάλου», η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τον πρόεδρο της ομάδας ο αείμνηστος Σπυριδακης. Επίσης συμμετείχαν οι ηθοποιοί Ναταλία Τσαλίκη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Πάνος Μουζουράκης, Αθηνά Οικονομάκου, Ιωάννα Πηλιχού, Μυρτώ Αλικάκη ενω σκηνοθέτης ηταν ο  Χρήστος  Δήμας.

Για τις ανάγκες της ταινίας που τελείωνε με ένα μεγάλο ντέρμπι γυναικείου βόλεϊ από πλευράς Άρτεμις είχαν πάρει μέρος και οι τότε αθλήτριες: Μαρία Ταγκλή, Έφη Κωτούλα, Αρτεμις Κουτσούρη, Μαρία Αποστολάκη, Φιλουμένη Σιμιτζή, Ειρήνη Καραχάλιου, Ράνια Παναγοπούλου, Σοφία Μπουρσανίδου, Νικολέτα Τεντζέρη αλλα και αθλήτριες από γειτονικές ομάδες που είχαν ενωθεί και είχαν δημιουργήσει την μεγάλη αντίπαλο της Άρτεμις.

Επίσης μεγαλη ηταν και η βοήθεια που εδωσε για την προετοιμασία των γυρισμάτων, ο τωρινός προπονητής της Αρτεμις, Γιωργος Σαραντέας που εικονίζεται στην φωτογραφία μαζί με τα κορίτσια και τον "πρόεδρο".

Το βιογραφικό του Σπυριδάκη

Ο Τάκης Σπυριδάκης γεννήθηκε στην Αίγινα στις 4 Φεβρουαρίου 1958 και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη ερμηνεύοντας έναν από τους πρωταγωνιστές της ταινίας «Γλυκιά Συμμορία», σε σκηνοθεσία του Νίκου Νικολαΐδη (1983). Για την ερμηνεία του εκείνη απέσπασε το ειδικό βραβείο ερμηνείας στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, τον ίδιο χρόνο.

Εκπληκτική ήταν και η δεύτερη συμμετοχή του, στη «Λούφα και Παραλλαγή» του Νίκου Περάκη (1984), παίζοντας τον φαντάρο Παναγιωτη Μπαλούρδο στη νεοσύστατη στρατιωτική τηλεόραση της τότε ΥΕΝΕΔ, λιγο πριν το πραξικόπημα του 1967 μαζί με τον Νικο Καλογερόπουλο, Γιωργο Κιμούλη, Σταύρο Ξενίδη και πολλούς γνωστούς ηθοποιούς της εποχής.

Ακολούθησαν η «Πρωϊνή Περίπολος» (Νίκος Νικολαΐδης, 1986), «Προστάτης Οικογένειας» (Νίκος Περάκης, 1997), «Αυτή η Νύχτα Μένει» (Νίκος Παναγιωτόπουλος, 1999), "Μαύρο Γάλα" (Νίκος Τριανταφυλλίδης, 1999), "Κανείς δεν χάνει σε Όλα" (Διονύσης Γρηγοράτος, 2000), «Φτηνά Τσιγάρα» (Ρένος Χαραλαμπίδης, 2000), «Κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου» (Νίκος Παναγιωτόπουλος, 2002), «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» (Νίκος Περάκης, 2005), «Ισοβίτες» (Θόδωρος Μαραγκός, 2008) και «4 Μαύρα Κοστούμια» (Ρένος Χαραλαμπίδης, 2009)

.Οι διαφημίσεις που άφησαν εποχή

Επίσης είχε αγαπηθεί από την παρουσία του στις διαφημίσεις γνωστής εταιρείας τηλεπικοινωνίων ως ο «αγαπούλας» πρόεδρος.Ο ίδιος είχε σατιρίσει Έλληνα παράγοντα, την περίοδο που το ποδόσφαιρο ταλανιζόταν από σκάνδαλα με την ατακα «Ψιτ αγαπούλα, πούλα» αλλα και στη συνέχεια αποθεώθηκε σε νέο διαφημιστικό σποτ για την απόκτηση του «ταλαντούχου» Αφρικανού ποδοσφαιριστή «Πίου», ο οποίος ερχόταν να κατακτήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ενω τον ειχε παρει απο τα φανάρια που καθάριζε τζαμια αυτοκινήτων.

Η ανάρτηση της Άρτεμις στο facebook για το χαμό του Σπυριδακη

ΕΦΥΓΕ Ο «ΠΡΟΕΔΡΟΣ» ΜΑΣ»

Με μεγάλη μας λύπη μάθαμε ότι έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός ΤΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ, με τον οποιο είχαμε την χαρά σαν ομαδα,να συνεργαστούμε στα γυρίσματα της ταινίας AMORE MIO.

Καλό παράδεισο «ΠΡΟΕΔΡΕ»

 

  Το τρέιλερ της ταινίας ΑΜΟΡΕ ΜΙΟ

 

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ