1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-07-2019 15:03

Στις Αμαζόνες και η Ηλιάνα Γιαννακοπούλου

Την 23 χρονη ακραία (1μ80) Ηλιάνα Γιαννακοπούλου ανακοίνωσαν οι Αμαζόνες, οι οποίες πλέον με το ρόστερ που έχουν δημιουργήσει, έχουν βάλει τις βάσεις όχι απλά για την παραμονή της ομάδας στην Πρι Λιγκ αλλά και την είσοδο τους στα πλέι οφ ανόδου.

Για την Γιαννακοπούλου που έχει αγωνιστεί σε Γαλάτσι, πέντε χρόνια στα αναπτυξιακά και τρία στην γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού, στον Ιωνικό Αγρινίου και στον Απόλλωνα Πάτρας, η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με την αθλήτρια Ηλιάνα Γιαννακοπούλου.Η Ηλιάνα αγωνίζεται στη θέση της ακραίας και έχει διακριθεί έχοντας πανελλήνιες επιτυχίες με τις κορασίδες - νεάνιδες του ΠΑΟ, καθώς και με τον Απόλλων Πάτρας στην Preleague και στην Α2, κατά τη διάρκεια των σπουδών της.

Με την ένταξή της στο ρόστερ της ομάδας μας θα προστεθούν κάποια σημαντικά αγωνιστικά στοιχεία, τα οποία αναμένουμε να συμβάλουν ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων μας.Το Δ.Σ. καλωσορίζει την Ηλιάνα στην οικογένεια των Αμαζόνων και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ