1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-07-2019 17:13

Παραμένει «κυανέρυθρη» η Εύη Φλιάκου

Για έβδομη χρονιά θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του Πανιωνίου η Εύη Φλιάκου. Η 19 χρονη (1μ75) σούπερ ταλαντούχα πασαδόρος και με μεγάλη προσωπικότητα  για την ηλικία της, παίκτρια των «κυανέρυθρων», προέρχεται από μια ακόμη σπουδαία σεζόν, καθώς βοήθησε πέρυσι καθοριστικά το σύλλογο της Ν.Σμύρνης να κερδίσει την παραμονή του στην Πρι Λιγκ από την διαδικασία των πλέι άουτ.
Για την Φλιάκου που αποτελεί σταθερή αξία στην οργάνωση του παιχνιδιού του Πανιωνίου, η διοίκηση του Ιστορικού εξέδωσε ανακοίνωση για την οποία αναφέρει:

«Η νεαρή ταλαντούχα αθλήτρια Εύη Φλιάκου ανανέωσε την συνεργασία της με την ομάδα του Ιστορικού. Η Εύη από την θέση της πάσας θα καθοδηγήσει τις κυανέρυθρες για να πετύχουν τον στόχο τους στο δύσκολο πρωτάθλημα της pre league.»

Η Εύη δήλωσε στο panionios.gr: «Εύχομαι φέτος να είναι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και η ομάδα να πετύχει τους στόχους, παίζοντας όμορφο βόλεϊ και φέρνοντας τον Πανιώνιο όσο ψηλότερα γίνεται.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ