1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-12-2018 13:05

Μάρβη Γιοβάνη: «Από μικρή ήθελα να παίξω στην Eθνική ομάδα»

Στην νίκη της ΑΕΚ επί του Ηρακλή Κηφισιάς για την 10η αγωνιστική της Pre League, η   Μάρβη Γιοβάνη είχε 12 πόντους με 7/16 επιθέσεις και 5 άσσους και βοήθησε την ομάδα της να κλείσει την χρονιά με νίκη. Μετά τον αγώνα μίλησε στο Volleynews.gr για το ματς, τις εντυπώσεις της από τον καινούργιο προπονητή και για την κλήση της στην εθνική ομάδα.

 

Αναλυτικά είπε:

«Δεν μπορούμε να είμαστε 100% ευχαριστημένοι από αυτόν τον αγώνα, θεωρώ ότι μπορούσαμε να πάμε καλύτερα γιατί ήταν ένα παιχνίδι που σίγουρα περιμέναμε να πάρουμε την νίκη, αλλά δεν μας αρκεί μόνο αυτό. Εφόσον οι στόχοι μας είναι υψηλοί πρέπει να παίζουμε καλό βόλεϊ σε κάθε παιχνίδι. Παρόλα αυτά είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, κλείνουμε τον χειμώνα μας πριν τις γιορτές με θετικό αποτέλεσμα και κοιτάμε μπροστά, με πολύ δουλειά σε αυτό το διάστημα έτσι ώστε να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία».

Επίσης συμπλήρωσε: «Οι πρώτες εντυπώσεις μου με τον καινούργιο προπονητή, είναι πολύ καλές. Δουλεύει σωστά, προσπαθεί να μας βάλει στο δικό του σκεπτικό και θέλει να προσαρμόσει το παιχνίδι μας στην φιλοσοφία του και αυτό μου αρέσει. Είμαι χαρούμενη που θα συνεργαστώ μαζί του και επίσης μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσουμε. Γενικά, πιστεύω μας ταιριάζει».

Για την κλήση της στην εθνική είπε: «Είναι κάτι που το ήθελα πολύ, ειδικά από μικρή, είναι η πρώτη φορά που καλούμαι στην εθνική και είμαι ενθουσιασμένη. Η αλήθεια είναι, ότι δεν το περίμενα λόγω ηλικίας αλλά θα προσπαθήσω να πάρω ότι θετικό μπορώ έτσι ώστε να βελτιωθώ και να εξελιχθώ γιατί όσο ζεις μαθαίνεις. Πιστεύω, έχω ακόμα πολλά να πάρω. Θέλω να δώσω ότι καλύτερο μπορώ και μακάρι αυτό που θα δώσω να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν κάπως θετικά μέσα στο γήπεδο για την ομάδα».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ