1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-12-2018 00:14

Πρι Λιγκ: Ντέρμπι σε Φιλαδέλφεια και Ζηρίνειο

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με την Λαμία και του ΖΑΟΝ με τον ΠΑΟ είναι τα ματς που ξεχωρίζουν για την έβδομη αγωνιστική της Πρι Λιγκ η οποία και πάλι θα γίνει σε δύο δόσεις.

Αρχικά το Σάββατο η αναμέτρηση κορυφής στο Σχολικό της Νέας Φιλαδέλφειας συγκεντρώνει όλα τα φώτα. Η γηπεδουχος και τρίτη ΑΕΚ  με την στήριξη των φιλάθλων της υποδέχεται στις 18.45 την πρωτοπόρο Λαμία με στόχο να της σπάσει το αήττητο και με τρίποντο να πιάσει στην κορυφή τον επίσης πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενες που ειναι πρώτες, δίνουν το πρώτο μεγάλο εκτός έδρας ντέρμπι, θέλουν να δείξουν χαρακτήρα και να στείλουν το μήνυμα, ότι είναι μια ανταγωνιστική ομάδα που δικαιωματικά έχει μπει σφήνα στην τριάδα των μεγάλων φαβορί της κατηγορίας, Τις δύο ομάδες χωρίζει ενας βαθμός (16-17)

 Νωρίτερα στις 15.00, ο δικέφαλος του βορρά αγωνίζεται στο Μίλωνα , κόντρα στον γηπεδούχο Πανιώνιο που φέτος εχει στόχο την παραμονή του και θέλει να πετύχει την έβδομη σερί νίκη του που θα τον διατηρήσει στην κορυφή, αήττητο ενώ θα περιμένει με ενδιαφέρον την εξέλιξη του ντέρμπι της Ν. Φιλαδέλφειας. 

Την βραδιά ολοκληρώνει η συνάντηση της Άρτεμις με τον ουραγό Ηρακλή Κηφισιάς, με την ομάδα να προέρχεται από μια μεγαλη ανατροπή κόντρα στα Βριλήσσια και να ψάχνει την Τρίτη στη σειρά νίκη της που θα την βοηθήσει να ανέβει ψηλότερα στην βαθμολογία.  Την Κυριακή εχουμε τρία παιχνίδια με την αναμέτρηση στο Ζηρίνειο, ανάμεσα σε ΖΑΟΝ και Παναθηναϊκό να κυριαρχεί.

Οι γηπεδούχες που έχουν αποδειχτεί «σκληρό καρύδι» στην μέχρι τώρα πορεία τους, υποδέχονται σε κομβικό ντέρμπι τις «πρασινες», με στόχο την νίκη που θα της φέρει πιο κοντά στην τετράδα. Από την άλλη οι παίκτριες του Καμπερίδη με φόρα από πέντε σερί νίκες, θέλουν το διπλό για να κάνουν βαθμολογικό άλμα που θα της φέρει πολύ κοντά στην κορυφή και παράλληλα να αφήσουν πίσω στην πέμπτη θέση τον αντίπαλο τους.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια το Αιγάλεω υποδέχεται την Μεσσαρά με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες και να καλύψει το χαμένο έδαφος ενώ στην Θεσσαλονίκη έχουμε την αμφίρροπή αναμέτρηση της ΧΑΝΘ και των Βριλησσίων που εχουν στόχο την παραμονή. 

 Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Πρί Λιγκ

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου

Αρτάκης 15.00: ΓΣ Πανιώνιος - ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Λιάκου, Μαύρος, Μαλκοπούλου, Παρατηρητής: Πολίτης.

Σχ. Ν. Φιλαδέλφειας 18.45: ΑΕΚ - ΑΟ Λαμίας 2013
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Πικραμένος, Γραμματεία: Δενδή, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος.

Κορυδαλλού 19.00: ΑΓΣ Άρτεμις - ΓΣ Ηρακλής Κηφισιάς
Διαιτητές: Μιχαήλογλου, Αντωνόπουλος, Γραμματεία: Λυκούδη, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης.

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου

Μ. Τσικίνας 17.00: ΧΑΝΘ - ΦΟ Βριλησσίων
Διαιτητές: Σιμίδης, Ισκάς, Γραμματεία: Γούβαλη, Παρατηρητής: Βανδώρος.

Στ. Βενέτης 17.00: ΑΟ Αιγάλεω - ΓΑΣ Μεσσαράς
Διαιτητές: Οικονόμου Μ., Ράντσιου, Γραμματεία: Παπανικολάου Γ., Παρατηρητής: Τριανταφύλλου.

Ζηρίνειο 17.30: ΖΑΟΝ - Παναθηναϊκός ΑΟ
Διαιτητές: Μαρκάτης, Χαμπιλού, Γραμματεία: Ακαρέπη, Παρατηρητής: Καπάνταης.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ