1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-10-2018 21:54

Με MVP την Τέζα η ΑΕΚ 3-0 την Άρτεμις Κορυδαλλού

Με κορυφαία την τριάδα Χρήστου, Τέζα, Καββαδία η ΑΕΚ πέρασε με 3-0 σετ από τον Κορυδαλλό κόντρα στην τοπική Άρτεμις και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Pre League.

Η ομάδα της Ελένης Μεμετζή επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορί και με εξαίρεση το τρίτο σετ, δεν άφησε περιθώρια κόντρα στις νεοφώτιστες στη κατηγορία.

Η Άρτεμις Κορυδαλλού που ήταν φανερά αγχωμένη έχασε αρκετά σερβίς, γνώρισε την ήττα στην έδρα της μετά από δύο χρόνια που είχε μόνο νίκες. Μορφή των ηττημένων η Μάρα Ράπτη η οποία ητνα εξαιρετική στην επιθεση και ειχε πολύ καλή υποδοχή.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου στον Κορυδαλλό, μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος και ο Γενικός Γραμματέας Νεκτάριος Χαλβατζής.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, η Άρτεμις Κορυδαλλού τίμησε την πρώην αρχηγό της και νυν της ΑΕΚ, Αρετή Τέζα, για την προσφορά της στον σύλλογο, όπου πανηγύρισε πέρυσι και την άνοδο από την Α2 στην Pre League.«Πέρασα μία πολύ ωραία χρονιά στην Άρτεμις Κορυδαλλού. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα και συγκινήθηκα για την κίνησή τους, αλλά προσπάθησα να συγκεντρωθώ στον αγώνα και να βοηθήσω την ομάδα μου» δήλωσε η Αρετή Τέζα.

Αγωνιστικά στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες συμβάδιζαν μέχρι το 8-10, η ΑΕΚ στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση της και με τις Τοτσίδου, Χρήστου, ξέφυγε αρχικά με 11-16, ενω στη συνέχεια τα επτά χαμένα σέρβις, έδωσαν την δυνατότητα στις έμπειρες αθλήτριες της Ένωσης να αυξήσουν την διαφορά στο 14-20 και να "καθαρίσουν το σετ με 17-25.

 Στο δεύτερο η ΑΕΚ ηταν καταιγιστική, βρήκε ρυθμό σε επιθεση και μπλοκ και με επιθετική πολυφωνία (Γιοβάνη, Τοτσίδου Χρήστου, Καββαδία) έκανε πε΄ριπατο και πήρε ευκολα το σετ με 11-25.

 Μεγάλη μάχη εγινε στο τρίτο σετ, όταν οι παικτριες της Μεμετζή προηγήθηκαν με 19-23, η  Άρτεμις ομως δεν τα παράτησε με μίνι αντεπίθεση που ειχε μπροστάρισα την Ράπτη και ατομικό μπλοκ της Κασδοβασίλη στην Τοτσίδου έφερε το παιχνίδι στα ίσια με 24-24 και απείλησε με ανατροπή. Τελικά η 'Ενωση αντεξε και στις λεπτομέρειες κατάφερε να πάρει το σετ με 24-26 και να "κλειδώσει" το πολύτιμο τρίποντο.

Tα σετ: 0-3 (17-25, 11-25, 24-26)

ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ (Μπουτσορής): Αποστολάκη, Ράπτη, Ευθυμιοπούλου, Κασδοβασίλη, Παπαστεργίου, Παπαγεωργίου / Τουλγαρίδου (λ), Καλλή, Λουκά, Μπολάνο.

ΑΕΚ (Μεμετζή): Τέζα, Καββαδία, Τοτσίδου, Γιοβάνη, Χρήστου, Ζίγκα / Σκυθιώτη (λ), Μπελιά (λ), Αντωνιάδη, Ντόνα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ