1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-09-2018 13:29

Σπουδαίο τουρνουά απο τον Ηρακλή Κηφισιάς στο Ζηρίνειο

Σπουδαίο τουρνουά διοργανώνει στο Ζηρίνειο στις 22-23 Σεπτεμβρίου, ο Ηρακλής Κηφισιάς με την συμμετοχή δύο ομάδων Α2 Εθνικής Κατηγορίας, του ΓΣ Πετρούπολης, της Ακαδημίας Πρωταθλητών Πεύκων από την Θεσσαλονίκη και της φιλόδοξης Ίριδας Ν. Σμύρνης που θα συμμετέχει με αξιώσεις στην Β΄εθνική γυναικών ΕΣΠΕΔΑ.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

22/9

17.00 Ίριδα Ν. Σμύρνης-ΓΣ Πετρούπολης

19.00   Ηρακλής Κηφισιάς-Πρωταθλητές Πεύκων

23/9

17.00 Πρωταθλητές Πεύκων-Ηρακλής Κηφισιάς

19.00 Ηρακλής Κηφισιάς-Ίριδα Ν.Σμύρνης

Σχετικά άρθρα

  • Δύσκολη νίκη της Ίριδας στο Χαϊδάρι με 3-1
    Σε παιχνίδι γοήτρου η Ίριδα επικράτησε στο Χαϊδάρι δύσκολα του Θριάμβου με 1-3 (21-25, 18-25, 26-24, 23-25) για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, και παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση.
  • Διπλό ανόδου για τον Απόλλωνα Καλαμάτας στην Πετρούπολή
    Πολύ σκληρός για να χάσει αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ο Απόλλωνας Καλαμάτας, καθώς επιβλήθηκε με 0-3 (20-25, 19-25, 23-25) του ΓΣ Πετρούπολης στο ντέρμπι κορυφής για την 16η αγωνιστική του Α΄ομίλου της Α2 γυναικών.
  • Συνέχισε με νίκες η πρώτη τετράδα, σπουδαία ανατροπή απο την Ένωση Ιλίου
    Χωρίς εκπλήξεις και συγκινήσεις ολοκληρώθηκε η 17η αγωνιστική της Β εθνικής γυναικών, Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Η πρώτη τετράδα συνεχίζει να είναι ακλόνητη, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει για το ποιός από Αίολος, Μοσχάτο, Ευρυάλη θα πάρει την έβδομη θέση που οδηγεί στην αποφυγή των πλέι άουτ.
  • «Έβρεξε» κόκκινες κάρτες στο ντέρμπι της Νίκαιας!
       Χαμός έγινε στη Νίκαια, όπου αν και επικράτησε στο ντέρμπι τετράδας για την 15η αγωνιστική της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ , ο Αστέρας Νίκαιας με 3-1 της Ίριδας, πρωταγωνιστής ήταν ο πρώτος διαιτητής. Ο ρέφερι στην προσπάθεια του να επιβάλλει τον πειθαρχικό έλεγχο, έφτασε στην απόλυτη υπερβολή, καθώς έδειξε συνολικά 4 κόκκινες κάρτες και μία κίτρινη, γεγονός που αποτελεί και φετινό ρεκόρ στην κατηγορία.
  • Ο Μίλωνας τη νίκη και το σερί, η Ίριδα τις εντυπώσεις και το σετ
    Την κορυφή και το φετινό του αήττητο διατήρησε ο ασταμάτητος Μίλωνας, ο οποίος στο τοπικό ντέρμπι της Ν. Σμύρνης για την Β΄εθνική γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, αλλά και κόντρα πρωτοπόρων, επικράτησε δύσκολα με 1-3 της Ίριδας και ξέφυγε με +9 από τον Αστέρα Νίκαιας που επέστρεψε στην δεύτερη θέση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ