1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-08-2018 12:52

H Σοφία Αγγελάκη πάλι με το τριφύλλι, ανέλαβε υπεύθυνη ακαδημιών

Ενας από τους θρύλους του γυναικείου τμήματος του Παναθηναϊκού, η Σοφία Αγγελάκη επέστρεψε στον αθηναϊκό σύλλογο ως υπεύθυνη ακαδημιών. Η Αγγελάκη στην καριέρα της κατέκτησε 8 πρωταθλήματα αλλά το τελευταίο το κατέκτησε με τον Πανελλήνιο και μάλιστα με νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο το 2002. Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Σοφία Αγγελάκη,  η οποία  αναλαμβάνει διευθύντρια  των ακαδημιών βόλεϊ  του «τριφυλλιού» σε αγόρια και κορίτσια.

Η 49χρονη άλλοτε πρωταθλήτρια με τον Παναθηναϊκό (είχε αγωνιστεί επίσης  σε ΕΟ Σταυρούπολης και Πανελλήνιο) επιστρέφει στον Σύλλογο  που δοξάστηκε ως αθλήτρια και θα  προσφέρει τις υπηρεσίες της με άλλη ιδιότητα. Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr η Αγγελάκη είπε

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό και θέλω να βοηθήσω τον Σύλλογο όσο μπορώ περισσότερο και να επιστρέψει εκεί που ανήκει και του αξίζει. Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές ως αθλήτρια στην ομάδα και θα ήθελα να τις ξαναζήσω  και από άλλη θέση. Θα προσπαθήσω να μεταδώσω  την εμπειρία μου μέσα από τους αγωνιστικούς χώρους  στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες  και να φτάσουμε σε ένα υψηλό επίπεδο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ