1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-02-2018 00:55

Περίπατος για τον Πανιώνιο στα Βριλήσσια

Ο Πανιώνιος πέρασε εύκολα από την έδρα των Βριλησσίων με 3-0 σετ και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας αφου η Μεσσαρά έχασε βαθμό απο την Πετρούπολη.

 Με τις "κυανέρυθρες" αγωνίστηκε κανονικά και η Φαίη Μπακοδήμου που ειχε τραυματιστεί ελαφρά τελικά στο ημιτελικό νεανίδων ΕΣΠΕΔΑ, του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό ενω ο τεχνικός του Πανιωνίου  Στέλιος Ατσιδαύτης, επισκέφθηκε ως αντίπαλος της περυσινής του ομάδα..

Τα σετ: 0-3 (18-25, 13-25, 17-25)

ΦΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Μπουτσουρής): Κάβουρα, Γιαννέλου, Ντονά, Μικρουδάκη, Σαντέ, Έρωτα / Μαθιουδάκη (λ, Ζαμπάτη, Μποκή, Παπασταύρου, Στάθη. 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ατσιδαύτης): Κωνσταντίνου, Λαγουδάκη, Παπαγεωργίου, Μπανίκα, Μπακοδήμου, Ευθυμίου / Μανιατογιάννη (λ), Φλιάκου, Δίκη, Χατζηκωνσταντά, Καρπουζά.

Σχετικά άρθρα

  • Μπακοδήμου-Καρακάση: «Στόχος η απευθείας πρόκριση»
    Αισιόδοξες για πρόκριση δήλωσαν Φαίη Μπακοδήμου και Έλενα Καρακάση  για την πρεμιέρα του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων, σήμερα στις 19.30 με την Ελβετία αλλά και για την προετοιμασία της εθνικής στην Πορταριά Βόλου, το τελευταίο διάστημα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ