1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-06-2017 19:39

Ανανεώσεις στη ΧΑΝΘ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Μετά την απόκτηση της Κλαίρης Βέλλιου , η ΧΑΝΘ προχώρησε στην ανανέωσε της συνεργασίας της με 8 αθλήτριες. Η ομάδα φέτος θα έχει δύσκολο έργο αφού θα λάβει  μέρος στην PreLeague.
H ανακοίνωση

Στην αγωνιστική ομάδα γυναικών, η οποία μετά από μια επιτυχημένη χρονιά ανέβηκε στην νεοσύστατη κατηγορία Pre League, ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι:

Αβδελά Φανή
Αλτίνη Κατερίνα
Αρμουτάκη Αρετή
Ηλιάδη Μάνου Αμαρυλλίς
Κάπα Βερώνη
Κουνουπίδου Άννα Μαρία
Κουρτίδου Παρασκευη
Μπακοπούλου Βασιλεία

Η Αρετή Αρμουτάκη ως περσινή αρχηγός της ομάδας δήλωσε:
"H απόφαση να μείνω στην ΧΑΝΘ ήταν εύκολη για μένα καθώς είμαι ήδη 5 χρόνια στο σωματείο αυτό και δεν θα μπορούσα να πω όχι στην πρόκληση της Pre League! Η περσινή χρονιά ήταν πετυχημένη και με το παραπάνω για νεοφώτιστη ομάδα στην A2 κατηγορία. Όσον αφορά την Pre League είναι μια δυσκολη κατηγορία καινούργια με πολλά ταξίδια και αρκετή πίεση! Είμαι σίγουρη όμως ότι τα κορίτσια της ομάδας θα δώσουμε όλες τον καλύτερο μας εαυτό για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ΧΑΝΘ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν άλλη μια χρονιά. Είμαστε μία δεμένη ομάδα και με τις νέες δυνατές μεταγραφές ο σχεδιασμός της ομάδας ανταποκρίνεται στην πρόκληση της Pre League."
Διαβάστηκε 1095 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ