1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-08-2017 11:00

Τρεις μεταγραφές και μια παραμονή για τα Βριλήσσια

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ακόμα τρεις προσθήκες και μία ανανέωση για τα Βριλήσσια. Η ομάδα των βορείων Προαστίων απέκτησε την κεντρική Ζαχαρούλα Γιαννέλου, την πασαδόρο Μαρία Παπασταύρου και την κεντρική Μαρία Σάντε. Επίσης συνεχίζει στην ομάδα η λίμπερο Μαρίνα Γεωργίου.
Η ανακοίνωση

Ο Φ. Ο. Βριλησσίων ενισχύεται με τέσσερεις ακόμα αθλήτριες,

Με την 
Γιαννέλου Ζαχαρούλα, κεντρική 21 ετών με ύψος 1,85  με πολλές διακρίσεις , πρωταθλήματα Νεανίδων 2η θέση και τίτλο καλύτερης κεντρικής ( Α. Ο. Μαρκοπούλου ) το 2014 και συμμετοχή με την Εθνική Νεανίδων στο Πανευρωπαικό, καθώς και στην Α1 και Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών ( Γ. Σ. Κ Ηρακλής )


Με την Παπασταύρου Μαρία,  20χρονη ταλαντούχα πασαδόρο με ύψος 1,75 από τους Νέους Βύρωνα, με πολλές διακρίσεις και εμπειρία σε  πρωταθλήματα παγκορασίδων κορασίδων, Νεανίδων, πανελλήνια Σχολικά πρωταθλήματα, αλλά και στην Β' Εθνική κατηγορία γυναικών.                                                       

Με την  20χρονη Σάντε Μαρία, κεντρική με ύψος 1,83 από τον Πανελλήνιο Γ. Σ. , με εμπειρία στην Β' Εθνική και Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών, αλλά και με συμμετοχές στο novotel cup Λουξεμβούργου  και στο φετινό Ευρωπαικό  πρωτάθλημα  με την Εθνική Αλβανίας,

και με την
23χρονη Μαρίνα Γεωργίου, λίμπερο που συνεχίζει για ακόμη μία χρονιά  και βοήθησε πέρυσι στην άνοδο της ομάδας στη pre league.
Τις καλωσορίζουμε και ευχόμαστε τα καλύτερα στην  αθλητική τους πορεία με τον σύλλογό μας.

Διαβάστηκε 642 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ