1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-06-2016 11:08

Συνεχίζει με Αλατζάκη πρόεδρο η Κόρινθος

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Με την επανεκλογή του Γιώργου Αλατζάκη στην Προεδρία του Α.Σ.Π. Κορινθος ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου.
Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ έχει ως εξής: 


Πρόεδρος: ΑΛΑΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αντιπρόεδρος: ΒΙΚΤΩΡΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
Γεν. Γραμματέας: ΖΗΣΗΣ ΘΩΜΑΣ
Ταμίας: ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ
Μέλος: ΚΑΡΑΒΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Αναπληρωματικά μέλη: ΓΕΓΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 
                                     ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Κεντρικό θέμα της Γενική Συνέλευση κατέληξε να είναι ο διαχωρισμός των ομίλων της Α2 που στέλνει την ομάδα του Α.Σ.Π. σε όμιλο με ομάδες της Βορείου Ελλάδας. Στις τοποθετήσεις τους όλοι οι παρευρισκόμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα με σκληρές εκφράσεις για την  διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος και εξουσιοδότησαν τον Πρόεδρο του Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ να προβεί σε διαμαρτυρία προς την Ε.Ο.ΠΕ. πραγματοποιώντας τις απαραίτητες ενέργειες,  έτσι ώστε  να εξασφαλιστεί  η δικαιότερη γεωγραφική κατανομή της ομάδας στους ομίλους αλλά και η ίση μεταχείριση των σωματείων που συμμετέχουν στο εν λόγω πρωτάθλημα. 




Επίσης η Γεν. Συνέλευση των Μελών του Σωματείου με ομόφωνη απόφαση ανακήρυξε Επίτιμο Πρόεδρο του ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ τον Γεώργιο Μπεκιάρη.


Διαβάστηκε 674 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ