1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-02-2018 00:05

Αιχμές Σκουλικάρη για διαιτησία και Πανναξιακό

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Βέλη κατά της διαιτησίας και του Πανναξιακού, εξαπέλυσε ο Μανώλης Σκουλικάρης μετά την λήξη του δραματικού αγώνα κυπέλλου με τον Πανναξιακό.

Ο τεχνικός των Μακεδόνων που έπλεξε το εγκώμιο των παικτριών του για την προσπάθεια που έκαναν,  σχολίασε χαρακτηριστικά:

  «Περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Στο τέλος δεν παίξαμε με καθαρό μυαλό και κάναμε αρκετά λάθη. Παρόλα αυτά, η εξέλιξη θα μπορούσε να ήταν διαφορετική γιατί το τρίτο σετ χάθηκε από λάθη του διαιτητή. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την εμφάνιση, καθώς έπαιξαν κάτω από αντίξοες συνθήκες. Λυπάμαι όμως, γιατί δύο χρόνια τώρα θυμόμουν άλλον Πανναξιακό.

Αυτή η ομάδα δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση όπως ήταν παλιά. Λυπάμαι πραγματικά για το ελληνικό βόλεϊ, γιατί αυτό που συνάντησα στη Νάξο δεν το έχω συναντήσει σε άλλους αγώνες. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στο final-4, εμείς συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα».

Διαβάστηκε 889 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ