1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-01-2018 14:31

Σπανού-Χόλστ: «Κάναμε μια επαγγελματική νίκη»

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Την ικανοποίηση τους για την πρόκριση των Μακεδόνων Αξιού στους «8» του κυπέλλου Γυναικών με το εμφατικό 0-3, κόντρα στον Πορφύρα, εξέφρασαν Ελένη Σπανού και Κιέρα Χολστ.

Αρχικά η αρχηγός και κεντρική της ομάδας των Κυμίνων, Ελένη Σπανού, που συνέβαλε τα μέγιστα στην πρόκριση του συλλόγου, υποστήριξε: « Θα έλεγα ότι κάναμε ότι έπρεπε να κάνουμε για να πάρουμε μια επαγγελματική νίκη.

Πετύχαμε να υλοποιήσουμε τον πρώτο μας στόχο που ήταν η πρόκριση στους «8» του κυπέλλου, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως ο Πορφύρας και μάλιστα ύστερα από πολύωρο ταξίδι από τη Θεσσαλονίκη. Περιμένουμε πλέον τον επόμενο μας αντίπαλο (νικητής Πανναξιακού-Άρη).

Οσον αφορά το δεύτερο ματς με τον Πορφύρα(Σάββατο 20.00 στο «Σαλπέας») για το πρωτάθλημα, πιστεύω ότι είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς το οποίο πάμε να αγωνιστούμε με ανεβασμένη ψυχολογία.»

Στο ίδιο μήκος κύματος, και η ακραία Κιέρα Χολστ.Ο «κεραυνός του Τέξας» και πρωτη σκόρερ της Volleyleague τονισε: “Ηταν μια δίκαιη νίκη που μας έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Παίξαμε ομαδικά, με πάθος, κάναμε λίγα λάθη, είχαμε δυνατό σέρβις, και καλό μπλοκ και επίθεση. Συμφωνώ με την αρχηγό μας ότι ήταν μια επαγγελματική νίκη και πλέον προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι στο ίδιο γήπεδο.»  

Διαβάστηκε 606 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ