1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-01-2018 22:44

Μυρίδου: «Νίκη ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Μια σπουδαία νίκη πέτυχαν οι Μακεδόνες Αξιού στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου με 0-3 κόντρα στην Ηλιούπολη. Μπορεί τα φώτα να έπεσαν στην Αμερικανίδα σκορερ, Κιέρα Χολστ, αλλά εξαιρετική απόδοση είχε και η Μαρία Μυρίδου

Η εκπληκτική λίμπερο του συλλόγου των Κυμίνων, τελείωσε τον αγώνα με το απίστευτο ποσοστό του 91% στην υποδοχή, κάνοντας ίσως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν. Για την νίκη των Μακεδόνων αλλά και την εντυπωσιακή ατομική της απόδοση σχολίασε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενες για το πρώτο μας παιχνίδι του δευτέρου γύρου. Η νίκη στην Ηλιούπολη, είναι πολύ σημαντική για την συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς μας γεμίζει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση .

Το παιχνίδι της Ηλιούπολης ήταν όπως το περιμέναμε και για αυτό ήμασταν προετοιμασμένες κατάλληλα. Η ομάδα δείχνει σημάδια βελτίωσης από παιχνίδι σε παιχνίδι και ακλουθώντας την τακτική και τις οδηγίες του προπονητή μας του κ. Σκουλικάρη, πιστεύωοτι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.Όσον αφορά το αποτέλεσμα της στατιστικής μου, είναι μια δικαίωση κ μια επιβράβευση της σκληρής προπόνησης.»



Διαβάστηκε 628 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ