1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-01-2018 14:22

Μακεδόνες Αξιού: «Χαρά και υπερηφάνεια για την διάκριση της Χολστ»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ενθουσιασμός επικρατεί στους Μακεδόνες Αξιού για την σπουδαία διάκριση που πέτυχε η ακραία Κιέρα Χολστ, η οποία αναδείχτηκε MVP του πρώτου γύρου της Α1 γυναικών.

Μάλιστα η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση για την σουπερ Αμερικανίδα και πρώτη σκόρερ της Volleyleague γυναικών με 201 πόντους, η οποία αναφέρει:

«Tο νέο έτος 2018 χάρισε κιόλας μία ακόμη σπουδαία διάκριση στην Kιέρα Χολστ και την ομάδα των Μακεδόνων Αξιού, που μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια, και αποτελεί αναγνώριση της σκληρής δουλειάς όλων των παικτριών και των προπονητών των Μακεδόνων.

Μετά από ψηφοφορία που διεξήγαγε η ΕΟΠΕ μεταξύ των 11 προπονητών της Women Volleyleague, η ακραία των Μακεδόνων Kιέρα Χολστ, όχι μόνο συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία επτάδα του Α' γύρου , αλλά αναδείχθηκε και MVP του α' γύρου του πρωταθλήματος της Women Volleyleague!

Αναλυτικά:

Πασαδόρος: Χριστοδούλου

Ακραίες: Χολστ, Ποτοκαρ

Κεντρικές: Λαμπρούση, Γιώτα

Διαγώνια: Χίπε

Λίμπερο: Κονόμι


Από την ομάδα των Μακεδόνων, ψήφους έλαβαν ακόμα και οι Άλκηστη Καραφουλίδου Στεφάνοβιτς Μαγκι Σπικς, Iωαννα Πολυνοπούλου και Mαρία Μυρίδου

Καλή χρονιά σε όλους και ευτυχισμένο το νέο έτος 2018 με υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες για τους Μακεδόνες Αξιού

*Οσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα η ομάδα των Κυμίνων, ενόψει της προετοιμασίας της για την επανέναρξη του πρωταθλήματος προγραμμάτισε δύο φιλικά  με Αίαντα και ΠΑΟΚ.

Διαβάστηκε 380 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ