1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-12-2017 15:38

Αποχαιρετιστήριο τραπέζι στους Μακεδόνες Αξιού

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
«Μουδιασμένες» γιορτές θα κάνουν φέτος οι Μακεδόνες Αξιού. Η απώλεια της δεύτερης θέσης του πρώτου γύρου, από τον ΑΟ Θήρας ,πάνω στο νήμα, έφερε μια προσωρινή απογοήτευση στο σύλλογο των Κυμίνων.

Παρά την πικρία από το βαθμό που «έκοψε» το Μαρκόπουλο στο νικηφόρο 3-2 και λίγο πριν ξεκινήσει το Χριστουγεννιάτικο ρεπό της ομάδας, σύσσωμη η διοίκηση μαζί με τους χορηγούς πρόσφεραν αποχαιρετιστήριο δείπνο στις αθλήτριες, προπονητικό επιτελείο και τους ευχήθηκαν τα χρόνια πολλά.

Στη φωτό διακρίνονται ο πρόεδρος Νίκος Ποντίκας, ο αντιπρόεδρος, Θεολόγος Μπορμπόκης, ο προπονητής Μανώλης Σκουλικάρης, ο ορθοπεδικός γιατρός της ομάδας Πέτρος Αντωναράκος και ο χορηγός του συλλόγου, Γιάννης Μαντζαβέλης.

Το ραντεβού της επιστροφής για συνέχιση της προετοιμασίας που θα συνδυαστεί με φιλικά ενόψει ενός ανταγωνιστικού δεύτερου γύρου είναι προγραμματισμένο για τις 26/12.

Διαβάστηκε 362 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ