1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-12-2017 16:46

Σκουλικάρης: «Στόχος να διατηρηθούμε στη δεύτερη θέση»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ρεπό έχουν την 10η αγωνιστική οι Μακεδόνες Αξιού και ο προπονητής Μανώλης Σκουλικάρης από το ρετιρέ της δεύτερης θέσης, ικανοποιημένος από τα σερί θετικά αποτελέσματα στα ντέρμπι της τετράδας με ΑΟ Θήρας και Άρη, σχολίασε:

« Η πορεία μας μέχρι τώρα είναι αρκετά θετική. Κόντρα στον Άρη πετύχαμε μια σημαντική νίκη που δίκαια αξίζαμε και η οποία θα μπορούσε να ήταν ευκολότερη αν η υποδοχή μας ήταν καλύτερη.

Επίσης να μην ξεχνάμε ότι επικρατήσαμε επί ενός αντιπάλου που αγωνίστηκε με τρεις πολύ καλές ξένες. Αξίζουν συγχαρητήρια στις αθλήτριες για την διάθεση και το πάθος που έχουν δείξει σε όλα αυτά τα ματς που έχουμε δώσει μεχρι τώρα, αλλά και στη δουλειά που έχει κάνει σε βάθος, το προπονητικό επιτελείο που αποτελούν οι κκ.Στυλιανίδης, Καραγκιοζίδης, Παπαδόπουλος.

Ευχαριστούμε επίσης τους φιλάθλους που μας στήριξαν στο ματς με τον Άρη και γέμισαν το γήπεδο αλλά συνολικά για την παρουσία τους στα εντός έδρας ματς στα Κύμινα.

Αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκουραζόμαστε και ασχολούμαστε με τον χορό του συλλόγου μας, αύριο Σάββατο στη Σίνδο.Σε αγωνιστικούς ρυθμούς θα επιστρέψουμε από την Τετάρτη που θα υποδεχτούμε στο φινάλε του πρώτου γύρου το Μαρκόπουλο.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που χρειάζεται σοβαρότητα αφού είναι μια αναμέτρηση που κρύβει παγίδες, καθώς το Μαρκόπουλο είναι μια ομάδα που ψάχνει για βαθμούς. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε τη νίκη, ώστε να διατηρηθούμε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και να κάνουμε καλές γιορτές.»











Διαβάστηκε 449 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ