1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-08-2017 15:13

Πάτησαν γήπεδο οι Μακεδόνες

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Υπό τις οδηγίες του Μανώλη Σκουλικάρη και του βοηθού του Γιάννη Καραγκιοζίδη ξεκίνησε η προετοιμασία των Μακεδόνων Αξιού. Στην ομάδα υπάρχουν αρκετές απουσίες αθλητριών που θα ενσωματωθούν με τις υπόλοιπες τις επόμενες μέρες. Γι'αυτό τον λόγο μαζί με την γυναικεία ομάδα, προετοιμασία κάνουν μαζί και οι νεάνιδες, κορασίδες του συλλόγου.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των Μακεδόνων:

Με χαμογελα αρχισε η προετοιμασια των Μακεδονων. Η γυναικεια ομαδα απο κοινου με την ομαδα των νεανιδων-κορασιδων βρισκεται καθημερινα στα Κυμινα , πραγματοποιωντας διπλες προπονησεις υπο τις οδηγιες του Μανωλη Σκουλικαρη και του Γιαννη Καραγκιοζιδη. Στις προπονησεις αναμενεται να ενταχθει αμεσα η Ιωαννα Πολυνοπουλου, η Αλκηστη Καραφουλιδου που ειναι στην αποστολη της Εθνικης ομαδας, καθως και οι δυο Αμερικανες αθλητριες Maggie Speaks και Kierra Holst! Καλη μας αρχη!

Με χαμόγελα άρχισε η προετοιμασία των Μακεδόνων. Η γυναικεία ομάδα από κοινού με την ομάδα των νεανίδων-κορασίδων βρίσκεται καθημερινά στα Κύμινα, πραγματοποιώντας διπλές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Μανώλη Σκουλικάρη και του Γιάννη Καραγκιοζίδη.

Στις προπονήσεις αναμένεται να ενταχθεί άμεσα η Ιωάννα Πολυνοπούλου, η Άλκηστη Καραφουλίδου που είναι στην αποστολή της Εθνικής ομάδας, καθώς και οι δύο Αμερικάνες αθλήτριες Maggie Speaks και Kierra Holst. Καλή μας αρχή!
Διαβάστηκε 331 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ