1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
07-08-2015 14:21

Κύμα ανανεώσεων στους Μακεδόνες Αξιού

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Στην ανανέωση συνεργασίας με τρεις αθλήτριες πέρασαν οι Μακεδόνες Αξιού και συγκεκριμένα με τις Ιωάννα Πολυνοπούλου, Ελένη Σπανού και Κορίνα Γιαννούλη. 

Οι ανακοινώσεις για κάθε αθλήτρια:

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ. Μακεδόνες Αξιού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την Novasports Rookie of the year του Πρωταθλήματος Βόλεϊ Α1 γυναικών 2014-2015 (καλύτερη αθλήτρια κάτω των 21 ετών) Ιωάννα Πολυνοπούλου. Η νεαρή ταλαντούχα κεντρικός, που την προηγούμενη χρονιά ξεχώρισε ως πρωτοεμφανιζόμενη στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, θα συνεχίσει να αγωνίζεται και φέτος στην ομάδα μας, συμβάλλοντας με το ταλέντο και την αποτελεσματικότητά της στο φιλέ στην εκπλήρωση των στόχων των Μακεδόνων στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

 

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ. Μακεδόνες Αξιού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με την έμπειρη κεντρικό Ελένη Σπανού. Η Θεσσαλονικιά αθλήτρια, η οποία καταφέρνει να συνδυάζει την αγάπη της για το βόλεϊ με το επάγγελμα της δικηγόρου, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα μας, συμβάλλοντας με την εμπειρία και την προσωπικότητά της στην επίτευξη των στόχων των Μακεδόνων στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ. Μακεδόνες Αξιού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με την ταλαντούχα κεντρικό Κορίνα Γιαννούλη, η οποία αγωνίσθηκε πέρυσι τόσο με την ομάδα των γυναικών στην Α1 Εθνική Κατηγορία, όσο και με την ομάδα των νεανίδων, με την οποία έφτασε στον τελικό του Final Four του Πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΠΕΣΘ κατακτώντας την δεύτερη θέση. Είμαστε σίγουροι ότι η νεαρή αθλήτρια από τα Τρίκαλα θα ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών και θα συμβάλλει στην εκπλήρωση των στόχων των Μακεδόνων.

 

 

Διαβάστηκε 812 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ