1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-01-2017 19:24

Πήρε ρεβάνς και προκρίθηκε ο ΑΟ Θήρας

Η πρώτη ομάδα που έκλεισε θέση για την 8άδα του Κυπέλλου γυναικών έγινε πριν από λίγο ο ΑΟ Θήρας, αφού επικράτησε με 3-0 της Ελπίδας Αμπελοκήπων στη Σαντορίνη.
Ο ΑΟΘ με αυυτό τον τρόπο πήρε ρεβάνς για την ήττα του την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη με 3-2. Η Ελπίδα που έχει μια νίκη και μια ήττα απέαντι στη Θήρα, υτή τη φορά δεν κατάφερε να ειναι ανταγωνιστική

Παρά την απουσία της Όστοϊτς (αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο χθεσινό ματς με τους Μακεδόνες για το πρωτάθλημα) ο ΑΟΘ με πίεση από τη γραμμή του σερβίς δεν επέτρεψε στην Ελπίδα (έπαιξε χωρίς την Παπάζογλου) σε κανένα σημείο του αγώνα να την απειλήσει φτάνοντας σχετικά εύκολα στη νίκη.

Τα σετ: 3-0 (25-16, 25-14, 25-18)

ΑΟ ΘΗΡΑΣ(Οικονόμου): Ζντόβτς, Μουντάκη, Τέρζιτς, Γεωργιάδου, Μεταξά, Βεργίδου/ Αρτακιανού-λ, Τσοχατζή, Τσομπανιδου, Τσβετκόβα, Παναγιωτίδου.
ΕΛΠΙΔΑ (Χρυσομαλλίδης): Καλαϊτζάκη, Καλαντάτζε, Καλανταρίδου, Νώτη, Γεροβασιλείου, Γουίλσον/ Σουπιώνη-λ, Μπολέτου Κ., Μπολετου Μ., Καραμούτσα, Δροσοπούλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ