1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-01-2017 18:41

Μετά τον θρίαμβο... έρχεται η Ελπίδα στο Ρέντη

Μετά τη μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη κόντρα στην Τσανάκαλε, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ελπίδα Αμπελοκήπων για την 15η αγωνιστική της Α1 γυναικών (28.1 / 15.30).
Ο αήττητος στην έδρα του Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το σερί και να διαχειριστεί την κούραση και τον ενθουσιασμό που φυσιολογικά δημιούργησε ο θρίαμβος στην Τουρκία.

Και η Ελπίδα όμως προέρχεται από μια μεγάλη νίκη για τα δικά της δεδομένα (νίκησε τον ΑΟ Θήρας) και η ανάγκη που έχει για βαθμούς, την καθιστά επικίνδυνη αντίπαλο.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Μπράνκο Κοβατσεβιτς σχολίασε: «Ο στόχος μας είναι να προσθέσουμε άλλους τρεις πόντους στη βαθμολογία μας κι όπως όλα τα παιχνίδια θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ. Εξάλλου όλοι γνωρίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα η Ελπίδα πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη και γενικά έχει κάνει ορισμένα πολύ καλά παιχνίδια και σίγουρα χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση».

Απο την άλλη μεριά ο τεχνικός της Ελπίδας, Γιώργος Χρυσομαλλίδης τόνισε:«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την ευρωπαϊκή του νίκη και εύχομαι να πάρει και την πρόκριση γιατί αυτή η επιτυχία είναι σημαντική για όλα το γυναικείο βόλεϊ. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, αλλά θα παλέψουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ