1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-04-2016 13:02

Πήραν μάθημα ζωής τα κορίτσια της Ελπίδας

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ενα πρωτότυπο και ευχάριστο διάλειμμα από τις προπονήσεις έκαναν την Παρασκευή οι αθλήτριες της Ελπίδας, καθώς το γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» επισκέφτηκαν τα μέλη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ) του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης.
Με την καθοδήγηση της υπεύθυνης γυμνάστριας Στυλιανής Καλαϊτζίδου και των γυμναστών-συνεργατών της, του προπονητή της Ελπίδας Γιάννη Κυλίτση και έχοντας βοήθεια από νεαρές αθλήτριες των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, τα μέλη του κέντρου συμμετείχαν σε διάφορα αθλητικά παιχνίδια και πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα. Στο τέλος της προπόνησης γνώρισαν και τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας, που τους έδωσαν αναμνηστικά δώρα και τους κάλεσαν στα επόμενα παιχνίδια τους.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του μέλους του ΔΣ Χρήστου Γκαλμπένη και παρόντες στο γήπεδο ήταν η διοίκηση της Ελπίδας με επικεφαλής τον πρόεδρο Απόστολο Σταυρίδη, καθώς και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού Τριαντάφυλλος Πουρσανίδης.
Διαβάστηκε 951 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ