1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-12-2017 23:26

Χαμηλώνει τους τόνους ο Πορφύρας

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε πριν την αναμέτρηση με τον Αίαντα λογω  προσωπικού θέματος που προέκυψε από την Δραγουμάνου, αλλά και της κακής συνολικής εμφάνισης και ήττας από την ομάδα του Ευόσμου, η διοίκηση του Πορφύρα ανέβασε νέα ανάρτηση στο επίσημο μπλογκ του συλλόγου με την οποία χαμηλώνει τους τόνους και καλεί τους φιλάθλους σε στήριξη για το ματς με τον Ηρακλή Κηφισιάς την επόμενη Δευτέρα, στο Σαλπέας.

Αναλυτικά αναφέρει:

«ΕΝΩΜΕΝΗ, όπως ΠΑΝΤΑ, προχωρά η ΟΜΑΔΑ βόλεϊ Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας. Το απόγευμα έγινε μια χρήσιμη συζήτηση ανάμεσα στα μέλη της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ μας.

Και επαναβεβαιώθηκε ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε η ΟΜΑΔΑ μας να πάρει αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ της αξίζει από το φετινό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής, της κατηγορίας στην οποία ΑΝΗΚΕΙ. Οσα αφορούν την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, μένουν στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Και ότι είπαμε, ισχύει.

Οι καλύτερες αθλήτριες και τα καλύτερα παιδιά είναι στον Πορφύρα. Αυτοκριτική, εγρήγορση, δουλειά και την Δευτέρα στις 6 μ.μ., στο Σαλπέας, υποδεχόμαστε τον Ηρακλή Κηφισιάς. Δύσκολα φτιάχνεις, εύκολα γκρεμίζεις. Εσύ θα λείψεις από το πλευρό της ΟΜΑΔΑΣ ; Καλή εβδομάδα.» 

Διαβάστηκε 489 φορές

Σχετικά άρθρα

  • «Ημερολόγιο Καραντίνας» από τον Πορφύρα
    Η ανατροπή της καθημερινής μας ζωής από την επέλαση του κορονοϊού, η πρωτοφανής αναστολή των πρωταθλημάτων βόλεϊ, και η υποχρεωτική καραντίνα που περνάμε όλοι, οδήγησαν την διοίκηση του Πορφύρα, στην καθιέρωση του «Ημερολογίου Καραντίνας».
  • Τα νέα δεδομένα των 12 ομάδων της Volleyleague γυναικών - ποιες αθλήτριες αποχώρησαν
    Η αναστολή όλων των πρωταθλημάτων βόλεϊ, το κλείσιμο όλων των γυμναστηρίων και η απαγόρευση των προπονήσεων σε όλη την Ελλάδα λόγω του COVID-19 είχε αντίκτυπο και στα σωματεία.
  • Volleyleague γυναικών: Ο οδηγός του 49ου πρωταθλήματος
    Το 49ο πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και οι 12 ομάδες είναι έτοιμες για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν τους στόχους τους. O Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, ο ΑΟ Θήρας, ο Πανναξιακός, ο Άρης, η Θέτιδα, ο Αίαντας, ο Πορφύρας, το Μαρκόπουλο, ο Ηλυσιακός και η Ηλιούπολη θα δώσουν τη μεγάλη μάχη για τον τίτλο, την 4αδα των πλέι οφ και την παραμονή στην κατηγορία.
  • Ανανέωσε για τρίτη χρονιά η Δραγουμάνου με τον Πορφύρα
    Στον Πορφύρα θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά, η Μαριαλένα Δραγουμάνου. Η 27 χρονη ακραία (1μ81) που αναδείχτηκε πρώτη σκορερ της κανονικής περιόδου της Volleyleague γυναικών, παρά τις προτάσεις που ειχε από άλλες ομάδες, προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα του Πειραιά και στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον συγκεκριμένο σύλλογο.
  • Volleyleague γυναικών: Η προσπάθεια των Μακεδόνων για σωτηρία και η επιστροφή της Μεμετζή στη Σαντορίνη
    Η κρίσιμη αναμέτρηση των Μακεδόνων με τον Πορφύρα, όσον αφορά την προσπάθεια σωτηρίας της ομάδας των Κυμίνων ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών, όπως επίσης και η επιστροφή της Ελένης Μεμετζή στη Σαντορίνη ως αντίπαλος. Αναλυτικά οι αγώνες της 20ης στροφής...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ