1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-02-2024 17:52

Volley League Γυναικών: Ξεχωρίζει η σύγκρουση του ΑΟ Θήρας με τον Παναθηναϊκό

Η αναμέτρηση του ΑΟ Θήρας με τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών.

Ο τρίτος της βαθμολογίας ΑΟ Θήρας (37 βαθμοί) είναι αήττητος μέσα στο 2024 και στο ΔΑΠΠΟΣ έχει ηττηθεί μόνο μία φορά (στις 23/12 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό), ενώ ο δεύτερος Παναθηναϊκός (38 βαθμοί) έχει ηττηθεί φέτος δύο φορές (στις έδρες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού).

«Είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Όλη η ομάδα είναι συγκεντρωμένη και δουλεύει δίνοντας όλη την προσοχή στις απαιτήσεις αυτού του παιχνιδιού. Είναι πολύ καλό για εμάς, ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας, κάτι που αποτελεί μεγάλο κίνητρο για μας, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού» δήλωσε αισιόδοξος για την αναμέτρηση ο Ιταλός τεχνικός του ΑΟΘ Ματέο Φρέσκι.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς κόντρα στον ΑΟ Θήρας. Πρόκειται για μια ομάδα που είναι από τις πλέον αξιόμαχες του πρωταθλήματος και χρειάζεται πολύ προσοχή και συγκέντρωση από πλευράς μας. Έχουμε το μυαλό μας μόνο σε αυτό το παιχνίδι και μόλις λήξει θα στρέψουμε την προσοχή μας στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο».

Το πρώτο σερβίς της 17ης αγωνιστικής θα δοθεί στο κλειστό του Ρέντη (15:00) εκεί όπου ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός (που μετρά 11 σερί νίκες) υποδέχεται τον 10ο Άρη με τις κιτρινόμαυρες μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες να είναι στο -7 από την 8η και τα play off.

Στο Χαλκιοπούλειο η ουραγός Λαμία δίνει δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς καθώς μετά τον ΠΑΟΚ υποδέχεται τα Πεύκα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να βρίσκεται στην 5η θέση (έχοντας πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια της).

Λίγες ημέρες μετά την αναμέτρησή τους για το Κύπελλο, ΠΑΟΚ και Απολλώνιος βρίσκονται ξανά αντίπαλοι στο PAOK Sports Arena με τον Δικέφαλο να θέλει να δώσει συνέχεια μετά το διπλό στη Λαμία και τις φιλοξενούμενες να ψάχνουν μία ακόμη έκπληξη.

Η 4η της βαθμολογίας ΑΕΚ, έχοντας το μυαλό της και στο ντέρμπι της Σαντορίνης, υποδέχεται τον ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil που είναι στην 8η θέση και δίνει δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς.

Τέλος στο «Γ. Γεννηματάς» Θέτις και Ηλυσιακός ψάχνουν την άμεση επιστροφή τους στις νίκες έχοντας διαφορετικά βαθμολογικά κίνητρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

«Μελίνα Μερκούρη», 15.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Σ. Άρης
Διαιτητές: Βελώνης, Κατερλή, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Νικολάου, Γεωργοπούλου, Γραμματεία: Καλιγέρη.

Γυμναστήριο «Χαλκιοπούλειο», 18.00: Α.Ο. Λαμίας 2013 - Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων
Διαιτητές: Πρέντζας, Κουτσής, Παρατηρητής: Παναγής, Επόπτες: Βαρατάσης, Στάικος, Γραμματεία: Καραβάνα.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 18.00: Π.Α.Ο.Κ. - Ο.Φ.Α. Απολλώνιος
Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Ισκάς, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου, Επόπτες: Παπαδοπούλου, Κοτσικάρη, Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

Γυμναστήριο Ολυμπιακού Χωριού, 18.45: Α.Ε.Κ. - Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil
Διαιτητές: Μιχαήλογλου, Προκοπίου, Παρατηρητής: Τσάκωνας, Επόπτες: Σταυράτη, Γεώργας, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης, 19.00: Α.Ο. Θήρας - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Νικάκης, Μάλφας, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Δρόσος, Χατζηδούκας, Γραμματεία: Τρίκκα.

Γυμναστήριο «Γ. Γεννηματάς», 19.00: Α.Σ.Π. Θέτις - Ηλυσιακός Α.Ο.
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Μεταξά, Παρατηρητής Γεωργόπουλος, Επόπτες: Παυλάκης, Σαμοθράκης, Γραμματεία: Πεσίνογλου.

Η βαθμολογία ΕΔΩ

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ