1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-01-2024 15:12

Μπάρθελ στον Απολλώνιο, Οκάνα στην Θέτιδα, Τσίρκοβιτς στην ΑΕΚ, Nτουρούλ για ΠΑΟΚ (vid)

Το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου ολοκληρώνονται οι μεταγραφές και οι ομάδες της  Volley League γυναικών κάνουν τις τελευταίες κινήσεις τους.

Η ομάδα του Απολλώνιου συμφώνησε με τη Γερμανίδα πασαδόρο Μέγκαν Μπάρθελ, η οποία μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην πατρίδα της και τη Neuseenland, στην Γ Εθνική Γερμανίας.

Πρόκειται για 23χρονη αθλήτρια(1.79) που έπαιξε  στο Βέλγιο , στην Γκενγκ, ενώ πέρασε από Μίνστερ, Σβαρτς, Έρφουρτ, Ολίμπια Δρέσδης.

Η Νεφέλη Χατζηγρηγορίου εξάλλου σταμάτησε το βόλεϊ και αποχώρησε από τον Απολλώνιο.

Οι αλλαγές που έκλεισαν στο 16-14 και οι επιλογές του ΠΑΟΚ

H Θέτιδα αντικατέστησε την Ουγγαρέζα Πετοβάρι, που πήγε στην Α2 Ιταλίας, με την αμερικανίδα Οκάρο Ολουόμα Μπάτα(1996, 1.87) που έπαιζε στον ΖΑΟΝ . H Θέτιδα, όπως και ο ΠΑΟΚ απέρριψαν την σπουδαία Ιταλίδα διαγώνια Βαλέρια Ζόγκα, που προερχόταν από τραυματισμό και είπε στους ενδιαφερόμενους "αν δεν έχω υψηλή απόδοση σε δέκα μέρες, μη με πληρώσετε". Τελικά θα πάει στην Τουρκία.

Γιγαντιαία Σέρβα (1.98) για την ΑΕΚ (vid)

Στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται το γαϊτανάκι των διαγώνιων και στο προσκήνιο βρέθηκε η σπουδαία Τουρκάλα (30, 1.85) Μελίς Ντουρούλ,  αντί 40.000 ευρώ. Μια παίκτρια που μπορεί να κερδίσει μόνη της οποιαδήποτε ομάδα.  Είναι στο ρόστερ της Νοβάρα Γκοργκοντζόλα, που απέκλεισε τον Ολυμπιακό, αλλά βρίσκεται στην σκιά της ρωσίδας Ακίμοβα. Μεταξύ των άλλων αγωνιστηκε σε Λοτζ, Εζατζίμπασι, Βακιφμπανκ και έχει κατακτήσει δυο Τσάμπιονς Λιγκ.

Toύρκος προπονητής για τον ΠΑΟΚ

Ουδείς όμως μπορεί να πει με σιγουριά για το τι μέλλει γενέσθαι στον ΠΑΟΚ, όλα είναι στον αέρα, αλλά αν χάσει το Σάββατο από την Λαμία (θα παίξει και η Τουμάς), ενδέχεται να παίξει στα πλέι άουτ, όχι στα πλέι οφ. Δεν υπάρχει καμμία ενημέρωση και στο θέμα προπονητή, αν θα παραμείνει ως το τέλος ο Τερζής ή αν θα προχωρήσουν οι συζητήσεις με τον Τούρκο Αλπέρ Ερντογκούζ, που έχει κι άλλες προτάσεις.

Φίλος του ΠΑΟΚ πάντως έψαξε τα  social media του και δεν έχει αναρτήσεις για τον Κεμάλ, ούτε για τους Γκρίζους Λύκους. Καθαρός.

Στην ΑΕΚ εντός των επόμενων ωρών θα υπογράψει η Τσίσκοβιτς.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ