1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-05-2024 23:29

Πανερυθραϊκός: Γύρισε σελίδα με προπονητή τον Νίκο Κρέτση

Στον Πανερυθραϊκό ως προπονητής επέστρεψε ο Νίκος Κρέτσης. Ο πρώην εμβληματικός πασαδόρος του συλλόγου που φόρεσε την φανέλα της ομάδας της Ερυθραίας για οκτώ χρόνια και πέρυσι ήταν στον Ηρακλή Κηφισιάς, συμφώνησε με την διοίκηση να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας , ώστε να την οδηγήσει σε μια άνετη παραμονή στη νέα Πρι Λιγκ Ανδρών.

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Νίκο Κρέτση, ο Πανερυθραϊκός επισημαίνει στην ανακοίνωση του:

«Ο αθλητής που συνέδεσε το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Ανδρικής μας ομάδας τα τελευταία 20 χρόνια, ο Νίκος Κρέτσης αναλαμβάνει προπονητής για να την οδηγήσει στη νέα εποχή που όλοι στον Πανερυθραϊκό προσδοκούν και ονειρεύονται, εφάμιλλή με αυτήν που ζήσαμε στα χρόνια όπου με μοναδική μαεστρία την καθοδηγούσε στις επιτυχίες σαν πασαδόρος.

Ο Νίκος έχει αγωνιστεί συνολικά 8 αγωνιστικές περιόδους και έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομα του με τις 2 μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας, την άνοδο στην Α1 το 2005 και την άνοδο στην Pre League το 2020 !

Χαρακτηρίζεται από την μεγάλη αγάπη και γνώση του για το βόλεϊ, είναι λάτρης της αναπτυξιακής φιλοσοφίας που διαχρονικά πρεσβεύει ο Σύλλογος, ιδανικός συμπαίκτης λόγω του πράου χαρακτήρα που διαθέτει  για αυτό και πάντα ήταν αγαπητός σε συμπαίκτες και αντιπάλους  !

Νίκο καλωσόρισες και καλή επιτυχία !»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ