1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-12-2023 19:06

Έπιασε δουλειά στον Άρη ο Άκης Χατζηαντωνίου

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη ο Άκης Χατζηαντωνίου, ο οποίος ξεκίνησε προπονήσεις με την ανδρική ομάδα του 'Αρη που αγωνίζεται στην Πρι Λιγκ.

Τον Άκη Χατζηαντωνίου παρουσίασε στους παίκτες και το τιμ ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για μία νέα αρχή, ώστε η ομάδα να καλύψει το χαμένο έδαφος και να πετύχει το στόχο που έχει θέσει για τη φετινή σεζόν.

Για την πρόσληψη του Χαζτζηαντωνίου που αντικατέστησε τον Γιώργο Οικονομίδη, η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

«Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συμφωνίας με τον προπονητή Άκη Χατζηαντωνίου για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.Ο 49χρονος Έλληνας προπονητής, ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στον Ορφέα Θεσσαλονίκης, όπου αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια.

Μετά το πέρασμά του και από τον Έσπερου Βυζαντίου (1992-93), μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό, στον οποίο αγωνίστηκε συνολικά για 11 χρόνια.Το 2004 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό έως και το καλοκαίρι του 2008, οπότε και επέστρεψε στον Παναθηναϊκό. Έχει επίσης υπάρξει παίκτης του Ηρακλή, της ΑΕΚ και του Μίλωνα.

Το καλοκαίρι του 2019 ανέλαβε επικεφαλής προπονητής των ακαδημιών γυναικείου βόλεϊ του Παναθηναϊκού όπου και παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Από το 2021 εώς τώρα ανέλαβε τα καθήκοντα του προπονητή για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών της ΑΕΚ όπου και την οδήγησε στην άνοδο της Volley League.Μεταξύ άλλων διετέλεσε βοηθός προπονητή στον Φοίνικα Σύρου, προπονητής στην γυναικεία ομάδα του Αστέρα Αγίου Δημητρίου, καθώς και στην ΙΡΙΣ Νέας Σμύρνης

.Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Άκης Χατζηαντωνίου είναι από τους ρέκορντμαν συμμετοχών στην Εθνική Ελλάδος, έχοντας αγωνιστεί με τα χρώματα της γαλανόλευκης 401 φορές!”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ