1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-06-2023 23:58

Πανιώνιος: «Πάνθηρες» Παλέντζας, Δρογκάρης, ανανέωσε ο βασικός κορμός

 Δυο πολύ δυνατές μεταγραφικές κινήσεις ανακοίνωσε η ανδρική ομάδα του Πανιωνίου ενόψει της νέας Πρι Λιγκ, καθώς απέκτησε του  Γιώργο Δρογκάρη και Νίκο Παλέντζα ενω η διοίκηση ανανέωσε και με τρεις πολύ σημαντικούς πάικτες του συλλόγου που είναι οι Θοδωρής Βλαβιανός (πασαδορος), Θοδωρής Πλεμμένος (λίμπερο), Παναγιώτης Κωνσταντινίδης (κεντρικός)

 Για την απόκτηση του έμπειρου πασαδόρου (1μ90), Γιώργου Δρογκάρη που έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Πανελλήνιο, Παμβοχαϊκό, Μίλωνα, η διοίκηση του συλλόγου ανέφερε στην ανακοίνωση της:

"Ο Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης και το ανδρικό τμήμα βόλλεϋ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας με τον πολύπειρο και διεθνή πασαδόρο Γιώργο Δρογκάρη! Ο Γιώργος ενισχύει σημαντικά το σύνολο του Αργύρη Ψάρρα και μαζί του στοχεύουμε στην πιο σπουδαία σεζόν για το τμήμα μας"

Επισης για τον έμπειρο διαγώνιο (2μ00), Νίκο Παλέντζα (φωτο) που εχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Άρη, Κηφισιά, Καλαμάτα, η ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών αναφέρει:

."Για την ομάδα μας θα αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Preleague ο Νίκος Παλέντζας! Ο διεθνής αθλητής αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου και ενισχύει το σύνολο μας με την εμπειρία και το ταλέντο του!  Ο Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης καλωσορίζει το Νίκο στην οικογένεια του και του εύχεται μια σεζόν με υγεία και αγωνιστικότητα!"

Για 21 η σεζόν παρέμειναν Βλαβιανός και Κωνσταντινίδης

  Εκτός απο μεταγραφές η ομάδα της Ν. Σμύρνης ανανέωσε για 21 η σεζόν  με τον 31 χρονος έμπειρο πασαδόρο, Μάριο Βλαβιανό, τον αρχηγό και λίμπερο της περυσινής ομάδας, Θοδωρή Πλεμμένο ενώ για 21 η χρονιά συμφώνησε για την παραμονή του, και ο κεντρικός Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ