1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-06-2023 22:09

Ηρακλής: Βλέψεις ανόδου με προπονητή Κνάπεκ και τρεις δυνατές μεταγραφές

Με στόχο την επιστροφή στη Volley League, η ανδρική ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης ξεκίνησε την δημιουργία πρωταθληματικού ρόστερ στην Πρι λιγκ. Αρχικά η διοίκηση του «γηραιού» ανακοίνωσε την πρόσληψη του πρπονητή Γιώργου Κνάπεκ και των εμπειρων κεντρικών, Χήρα, του Βραζιλιάνου Γκλαντστόουν από τον Άθλο Ορεστιάδας και του πασαδόρου Θεοδόση Ηλία.

Η ανακοίνωση για τον προπονητή Γιώργο Κνάπεκ:

«Το τμήμα βόλεϊ των Ανδρών του του Γ.Σ Ηρακλής ανακοίνωσε  συνεργασία του με τον προπονητή Γιώργο Κνάπεκ ο οποίος θα ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας για την επάνοδο στηνVollleyleagueΟ  έλληνας τεχνικός αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού διευθυντή Ηρακλή Θεοδώρου, με τον οποίο συνεργάστηκαν ως προπονητικό δίδυμο στον Πήγασο Πολίχνης όπου κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Preleague Ανδρών και την απευθείας άνοδο στην Volleyleague της περιόδου 2021-2022, καθώς και τη συμμετοχή της ομάδας στο Final Four κυπέλλου. Εξάλλου η φετινή εξαιρετική πρώτη παρουσία της ομάδας στη Volleyleague της περιόδου 2022-2023 φέρει την υπογραφή τους.»

Η ανακοίνωση για την επιστροφή του κεντρικού (1μ98) Αλέξανδρου Χήρα

«Η πρώτη μεταγραφή του Ηρακλή στο βόλεϊ είναι γεγονός με την απόκτηση του Αλέξανδρου Χήρα. Αναφερόμενος για την νεα σεζόν τόνισε:«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά στον Ηρακλή. Είναι μια ομάδα με τεράστια ιστορία στον χώρο του βόλεϊ, και αυτό μόνο του κάνει τον κάθε αθλητή να βρίσκεται εδώ.Είμαι εδώ για να βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να φέρουμε όλοι μαζί τον Ηρακλή εκεί που ανήκει».

Η ανακοίνωση για τον θηριώδη (2μ07) κεντρικό Γκλαντστόουν:

«Το τμήμα Βόλεϊ του Ν.Γ.Σ.Ηρακλή, καλωσορίζει τον αθλητή Gladstone Magalhães de Jesus Junior ύψους 2.07 ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού. Ο Βραζιλιάνος αθλητής με περγαμηνές και παραστάσεις υψηλού επιπέδου, έρχεται να ενισχύσει την ομάδα μας σε μέγιστο βαθμό.

Ο Λατινοαμερικάνος κεντρικός δήλωσε μετά την υπογραφή του: « Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη και τον Ηρακλή, όπου η ομάδα έχει ιστορία στον χώρο του βόλεϊ και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που ήρθα ώστε να βάλω και εγώ ένα «λιθαράκι» για να επιστρέψει η ομάδα στην φυσική της θέση. Έχω δει βίντεο με τον κόσμο του Ηρακλή και αν ανυπομονώ να τους γνωρίσω και από κοντά και να γίνει ο έβδομος παίκτης μας και στο τέλος όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας.

Οι ομάδες που έχει αγωνιστεί
2010-2013 Uberlândia Tênis Clube (UTC)
2013-2014 Sesi São Paulo U19 (Πρωτάθλημα Paulista)
2014-2015 Vôlei Renata/Campinas U21
2015-2016 São José Vôlei
2017-2018 Monte Christo Brazilian Superliga B
2017-2019 Παμβοχαϊκός – (Κορυφαίος στο Σέρβερ με μέσο όρο 2 άσους ανά παιχνίδι-, ενώ την επόμενη χρονιά δεύτερος καλύτερος σέρβερ)
2019-2021 Πουατιέ (Κυπελλούχος Γαλλίας 2019)
2021-2022 Αριστοτέλης Σκύδρας
2022-2023 Άθλος Ορεστιάδας»

Η ανακοίνωση για πασαδόρο Θεοδόση Ηλία:

"Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε το τμήμα Βόλεϊ του Ν.Γ.Σ. Ηρακλή. Πρόκειται για τον 28χρονο πασαδόρο Θεοδόση Ηλία(1,90), οποίος θα αποτελέσει ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδα, στην προσπάθεια της για την επιστροφή της ομάδας στη Volleyleague.

Ο Θεοδόσης Ηλίας μετά την υπογραφή του στην ομάδα μας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ηρακλή, μια ιστορική ομάδα της οποίας η θέση είναι να παίζει στην Volleyleague. Εύχομαι να έχουμε μια χρόνια με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και να πετύχουμε τους στόχους μας . Περιμένουμε τους οπαδούς της ομάδας να είναι στο πλευρό μας, να μας στηρίξουν και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ