1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-12-2021 15:07

Επέστρεψε στον πάγκο του Κέρκη Σάμου ο Αντώνης Παπαδόπουλος (vid)

O πολύπειρος προπονητής Αντώνη Παπαδόπουλος επέστρεψε στον πάγκο του Κέρκη Σάμου, οποίος είχε λύσει την συνεργασία του πριν λίγες μέρες με τον Αργύρη Ψάρρα που είχε αναλάβει αρχικα το περασμένο καλοκαίρι. H συνεργασία των δύο πλευρών θα έχει ορίζοντα για ενάμιση  χρόνο, και θα αφορά και την σεζόν 2022-23.

Η διοίκηση του Κέρκη ανακοίνωσε την επιστροφή του Παπαδόπουλου στην ομάδα με ένα χιουμοριστικό βιντεάκι που έχει βάση την κλασική κωμική ταινία «Λούφα και παραλλαγή»:

«Το ΔΣ του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου ανακοινώνει την πρόσληψη για ένα μισή χρόνο του προπονητή Αντώνη Παπαδοπούλου. Ο Αντώνης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς, ήταν μέλος της μέχρι στιγμής μεγαλύτερης επιτυχίας στην ιστορία της ομάδος μας. Καλώς ήρθες ξανά Αντώνη!"

Βιογραφικό Αντώνη Παπαδόπουλου

Ο Αντώνης Παπαδόπουλος γεννήθηκε 4 Αυγούστου 1972. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών και στην μακροχρόνια, πλέον των είκοσι ετών, προπονητική του καριέρα διετέλεσε προπονητής σε ομάδες με παρουσία στην Α1 και Α2 κατηγορία: Α.Σ. Κέρκης Σάμου, Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας, Α.Ο. Μαρκόπουλου, ΑΕΚ, Φοίνικα Σύρου, Εθνικό Πειραιά, ΓΑΣ Παμβοχαϊκός ενώ το 2019 οδήγησε τον Μίλωνα και πάλι στη Volley League ανδρών.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ