1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
09-01-2015 14:15

Ντέρμπι βαθμολογικής ανάσας στη Γλυφάδα

Ένα από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν την 12η αγωνιστική της Volleyleague είναι αυτό μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη. Το ντέρμπι από τα παλιά, κάποτε θα έδινε πρεστίζ στον νικητή, τώρα δίνει βαθμολογική ανάσα. Ο αγώνας διεξάγεται στις 10 Ιανουαρίου στις  20.00 στο «Μ. Λιούγκας» της Γλυφάδας. Η ΑΕΚ θα έχει ξανά στον πάγκο της τον Ζήνωνα Ζοφόλη, ενώ στον Άρη θα βρίσκεται ο Στέλιος Νικηφορίδης. 


Για την ΑΕΚ είναι ένας ακόμα κρίσιμος αγώνας στην προσπάθεια της να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση ώστε να έχει πλεονέκτημα στα πλέι άουτ, κάτι που ισχύει και για τον Άρη.

Η «Ένωση» μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες, όμως, στον Α΄γύρο κατάφερε να νικήσει τον Άρη στην έδρα του με 3-0. Για την ΑΕΚ ακόμα και η κατάκτηση σετ θα είναι σημαντική για να αποκτήσει πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Άρη. Η νίκη στη Μίκρα την πρεμιέρα είναι μία από τις δύο νίκες που έχει σημειώσει η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα με τη δεύτερη να είναι με τη Λαμία στη Γλυφάδα.
Στον πάγκο της ΑΕΚ θα είναι και πάλι ο Ζήνων Ζοφόλης καθώς δεν έχει τακτοποιηθεί το ζήτημα της αδειοδότησης του Βούλγαρου προπονητή Πλάμεν Κριστόφ. Τις τελευταίες ημέρες με την ΑΕΚ κάνουν προπονήσεις οι κεντρικοί Δημήτρης Χατζόπουλος και Γιώργος Σφενδυλάκης αλλά για την έκδοση του δελτίου του πρώτου υπάρχει εκκρεμότητα με το καρτολίνο του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και με τον δεύτερο δεν έχει υπάρξει αποδέσμευση από τη ΜΕΝΤ.
Ο Άρης προέρχεται από την ήττα στο Βραχάτι αλλά με καλή εμφάνιση και τον κερδισμένο βαθμό κόντρα στον Παμβοχαϊκό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει 3 νίκες στο πρωτάθλημα και θέλει το τρίποντο για να μην χάσει το τρένο της 8αδας.

Ο Γιάννης Χαριτωνίδης μετά την πελματιαία απονεύρωση που τον ταλαιπώρησε επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις, ενώ το σημαντικότερο νέο είναι η επιστροφή του Στέλιου Νικηφορίδη, ο οποίος είχε αποχωρήσει στις 14 Νοεμβρίου. Η παρουσία του Νικηφορίδη είναι πολύ σημαντική διότι έμεσα θα καλύψει το κενό του διαγώνιου Χρίστου Μπέλου, ο οποίος επέστρεψε στον Παναθηναϊκό. Ο Νικηφορίδης, ο οποίος έπαιξε στο φιλικό με τον Ηρακλή, θα αγωνιστει βασικός ακραίος και ο Κυριακίδης πιθανότατα διαγώνιος.
Η αναμέτρηση αυτή θα είναι η 20η μεταξύ των δύο ομάδων από το 1998 στη Volleyleague. Η ΑΕΚ προηγείται στις νίκες με 10-9 και μάλιστα σε 9 αγώνες στην έδρα της έχει προβάδισμα 6-3.

Διαιτητες: της αναμέτρησης θα είναι οι Μυλωνάκης και Μουλά Ε. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ