1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-01-2015 10:15

Τέλος από τον Εθνικό ο Κίσιτς, λύση ανάγκης ο Σιδηρόπουλος;

Το πρόβλημα με την απουσία πασαδόρου δεν έχει βρει τη λύση του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης μετά την απουσία του Σταύρου Κασαμπαλή με την Εθνική εφήβων αλλά και τον τραυματισμό του Ζάρκ Κίσιτς.
Ο Βόσνιος πασαδόρος έχει πάθει κοίλη στον σπόνδυλο και η επιστροφή του στα γήπεδα δεν θα είναι σύντομη. Οι πληροφορίες λένε πως εντός της ημέρας θα υπάρξει συνάντηση του Σάκη Μουστακίδη με την διοίκηση για να ληφθούν αποφάσεις. Όλα δείχνουν πως θα αποδεσμευθεί ο Κίσιτς και ήδη αναζητείται πασαδόρος. Το πρόβλημα είναι μεγάλο για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Λαμία και μεταξύ των προτάσεων που έχουν πέσει στο τραπέζι μέχρι να βρεθεί μόνιμη λύση είναι η «επιστράτευση» του Γρηγόρη Σιδηρόπουλου ο οποίος έχει σταματήσει την ενεργό δράση από τον περασμένο Μάιο αλλα παραμένει πάντα σε... φόρμα. Το μόνο που απομένει είναι να βάλει τη φόρμα του και να βοηθήσει την ομάδα σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ