1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-12-2014 20:52

Άρης: «Προκατειλημμένη διαιτησία, σφαγιαστικά σφυρίγματα»

Την έντονη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία του Μιχάλη Θέμελη στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε με ανακοίνωσή του το ΤΑΑ Άρης.

Το ΤΑΑ-ΑΡΗΣ εκφράζει την δυσαρέσκεια του και καταδικάζει την διαιτησία στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στο κλειστό της Μίκρας, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού απέδειξε πως ήταν προκατειλημένη και αποφασισμένη να μειώσει την ομάδα μας με τα απαράδεκτα σφυρίγματα τα οποία ήταν εντελώς  αψυχολόγητα και «σφαγιαστικά».

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται ο ΑΡΗΣ, δεν θα ανεχτούμε ευτελείς πρακτικές εις βάρος μας και "πονηρές" συμπεριφορές που μας θίγουν.
Απαιτούμε σεβασμό ανάλογα με την τεράστια συνεισφορά του ΑΡΗ στον ελληνικό αθλητισμό.

Αν κάποιοι έχουν στο μυαλό τους την εξόντωση και τον εξοβελισμό της ομάδας με εξωαγωνιστικά μέσα θα βρουν απέναντι τους όχι μόνο την αρειανή οικογένεια αλλά και όλους τους υγιώς σκεπτόμενους στο χώρο του αθλητισμού.

Όλα αυτά λαμβάνοντας υπ΄όψιν αθροιστικά τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στην ομάδα μας με "περίεργες" εκκενώσεις γηπέδου ΚΑΠΟΙΟΙ μπορεί να βλέπουν μάγισσες και φαντάσματα και φιλάθλους της ομάδας να δημιουργούν εντάσεις έλεος!!

ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ μπορεί πρόωρα να στερήσει την απολαβή της προσπάθειας προπονητή-παικτών-διοίκησης. Γεγονός πως ήταν ακατάλληλη η διαιτησία του κ.Θέμελη στο μέλλον δεν θα πρέπει να διευθύνει ανάλογους αγώνες του ΑΡΗ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ