1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-01-2017 01:50

Παπαΐακώβου: «Από εδώ και πέρα, η ευθύνη είναι δική σας»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στους τελευταίους αγώνες ο Άρης έδειξε ότι αγωνιστικά έχει ανακάμψει. Σημείωσε δύο νίκες απέναντι στον ΣΠΑΚ και την Ελπίδα Αμπελοκήπων και ανέβηκε στην 4η θέση του Β1 ομίλου της Α2 ανδρών.
Αυτό βέβαια δε σημαίνει ο ότι τα προβλήματα σταμάτησαν να υπάρχουν με τον Γιάννη Παπαΐακώβου να στέλνει το μήνυμα στη διοίκηση:

«Λοιπόν Κύριοι, αναμειχθέντες και λοιποί ενδιαφερόμενοι (δεν θα αναφέρω συγκεκριμένα ονόματα προς αποφυγή παρεξηγήσεων). Η ομάδα λειτούργησε σχετικά σωστά το τελευταίο διάστημα και απέδειξε περίτρανα τις ικανότητες της προς απάντηση όλων όσων τις αμφισβητούσαν. Από εδώ και πέρα όμως είναι σειρά σας να αποδείξετε ότι ασχολείστε έμπρακτα με την ομάδα και να βοηθήσετε να λυθούν άμεσα τα τόσα προβλήματα που ακόμα υπάρχουν. Εμείς σας δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε, δώστε μας την ευκαιρία να το κάνουμε. Από εδώ και πέρα η ευθύνη για την μετέπειτα πορεία της ομάδας είναι αποκλειστικά ΔΙΚΗ ΣΑΣ. Αν δεν συνεχιστεί αυτή η πορεία θα ξέρετε ότι ΕΣΕΙΣ είστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για την όποια κακή συνέχεια. Δεν ζητάμε κάτι παραπάνω από το να τηρηθούν οι υποσχέσεις που δόθηκαν, από εσάς τους ίδιους, στην αρχή της χρονιάς για την ομαλή λειτουργία της ομάδας. Οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτές και παράταση λύσεως των υπαρχόντων, οικονομικών κυρίως, προβλημάτων θα έχει δυστυχώς αντίκτυπο στην αξιοπιστία σας ως άνθρωποι κ ως παράγοντες που δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους. ΕΣΕΙΣ θα καταστρέψετε αυτή την προσπάθεια αν δεν λύσετε τα προβλήματα, κανένας άλλος.

Υ.Γ. Τόσα χρόνια στα γήπεδα, ποτέ δεν μου αφαιρέθηκε το δικαίωμα του λόγου εντός μιας ομάδας. Δυστυχώς οι άνθρωποι που ασχολούνται με το τμήμα δεν μπορούν να διαχειριστούν ούτε τον αντίλογο, πόσο μάλλον μια αθλητική ομάδα, και τις υποχρεώσεις τους απέναντι στα μέλη αυτής» 
Διαβάστηκε 3146 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ