1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-07-2015 17:42

Από βδομάδα οι εξελίξεις στον Άρη

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Για την επόμενη εβδομάδα θα μετατεθούν εκτός απροόπτου οι οριστικές εξελίξεις στο τμήμα βόλεϊ και κυρίως εκείνες που αφορούν το νέο διοικητικό σχήμα του ΤΑΑ.
Χτες στο πλαίσιο της εκδήλωσης του μουσείου της ΚΑΕ, πραγματοποιήθηκε στο Αλεξάνδρειο μία σύντομη συνάντηση του Ερασιτέχνη με τα μέλη που «τρέχουν» αυτή τη στιγμή την ομάδα, δεν προέκυψε όμως κάτι το οριστικό στα διοικητικά, αφού το αγωνιστικό προχωράει ήδη. 

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το θέμα του προέδρου και ποιος θα αναλάβει τη θέση αυτή. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι ο Κώστας Ελευθεριάδης ή ο Κώστας Γαβριηλίδης, αν και ο πρώτος δείχνει να έχει ένα προβάδισμα, χωρίς βέβαια να είναι τίποτα σίγουρο. Μία υπόθεση, η οποία μαζί με κάποιες άλλες, όπως την στελέχωση του υπόλοιπου διοικητικού σχήματος, θα μπουν στην τελική ευθεία από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, στην διάρκεια της οποίας δεν αποκλείεται να δοθεί και συνέντευξη Τύπου.

allaboutaris.com

Διαβάστηκε 270 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ