1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-03-2015 22:15

Μπαμπαλιούτας: «Η ψυχή μπορεί να γίνει οδηγός»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο πιο έμπειρος παίκτης που αγωνίστηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι του Άρη με την Κηφισιά ήταν ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας, ο οποίος πανηγύρισε με την ψυχή του την μεγάλη αυτή επιτυχία των «κίτρινων», που σήμανε και την τρίτη σερί τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο λίμπερο της ομάδας μίλησε στο PRESSARIS για το πώς ο ίδιος και οι συμπαίκτες του άφησαν έξω από τον αγωνιστικό χώρο τα προβλήματά τους και έπαιξαν με ψυχή και πάθος, φτάνοντας στο θετικό αποτέλεσμα.

«Ήταν μία πάρα πολύ σπουδαία νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα του πρωταθλήματος. Μάλιστα, είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η νίκη μας αυτή είχε πολύ μεγάλο αντίκτυπο στον κόσμο του Άρη και όχι μόνο», τόνισε αρχικά ο έμπειρος λίμπερο των «κίτρινων», συμπλήρωσε:

«Σίγουρα, ήταν μία υπέρβαση από πλευράς παικτών και προπονητικού τιμ. Ίσως οι τελευταίες εμφανίσεις και οι νίκες μάς όπλισαν με μεγάλη αυτοπεποίθηση, αφήνοντας έξω όλα τα προβλήματα και δείχνοντας ότι η ψυχή μπορεί να είναι οδηγός για πολύ μεγάλα πράγματα».

Επίσης, ερωτηθείς για το επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό είχε να πει: «Σ΄ ένα ακόμα παιχνίδι που είμαστε αουτσάιντερ. Δεν έχουμε πλέον καμία πίεση και στο τέλος θα κάνουμε ‘ταμείο’».

pressaris.gr

Διαβάστηκε 166 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ