1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-02-2013 22:16

«Είμαι πολύ εκνευρισμένος με τη διαιτησία» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Γιώργος Γιάτσης, 02/02 Γιώργος Γιάτσης, 02/02 ©newsports.eu
Εκνευρισμένος με την διαιτησία δήλωσε ο προπονητής του Άρη, Γιώργος Γιάτσης, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και χαρακτήρισε το επερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ «φωτιά».

 «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Όταν η ομάδα μας είναι πλήρης μπορεί να πετύχει πολλά. Είμαι εκνευρισμένος με τη διαιτησία για τη φάση του 4ου σετ. Δυστυχώς κι εμείς έχουμε ατυχίες. Παίζουμε με έναν πασαδόρο και θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος. Το ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ είναι ...φωτιά. Το θετικό είναι πως η ομάδα έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και δίνουμε στο γήπεδο ότι μπορούμε με τις δυνατότητες που έχουμε», ανέφερε ο έλληνας τεχνικός για τους διαιτητές Γεωργουλέα-Φραγκάκη.

Ο ακραίος του Άρη, Δημήτρης Ριζόπουλος, σχολίασε: «Παίξαμε πολύ καλά για δύο σετ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Στο 3ο σετ μπήκαμε λίγο μουδιασμένα χωρίς να υπάρχει λόγος. Το 4ο σετ κρίθηκε από ένα λάθος των διαιτητών. Θα μπορούσαμε να φύγουμε με ένα τρίποντο ή με το δίποντο. Με στεναχωρεί που φεύγουμε με έναν πόντο. Το θετικό είναι ότι η ομάδα σιγά, σιγά βελτιώνεται. Στόχος μας η νίκη με τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστηκε 1621 φορές

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ