1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
24-11-2014 23:25

Λέει «αντίο» ο Νικηφορίδης

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Αρνητική ήταν η απάντηση του Στέλιου Νικηφορίδη στους ιθύνοντες του ΤΑΑ Άρης σχετικά με το αν θα επιστρέψει στην ομάδα, αφού αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Ο Σερραίος ακραίος φαίνεται πως έχει πάρει τις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του, οι οποίες δεν περιλαμβάνουν το βόλεϊ.

Μετά από τόσα χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο, ο 34χρονος έχει βάλει σε προτεραιότητα άλλα επαγγελματικά του σχέδια και για τον λόγο αυτό βρίσκεται εδώ και ένα 10ήμερο στην πατρίδα του, τις Σέρρες, όπου είναι έτοιμος να προχωρήσει μπροστά σε άλλον τομέα.

Ως εκ τούτου, οι ιθύνοντες του «κιτρινόμαυρου» ΤΑΑ είναι αναγκασμένοι να κινηθούν, πέραν των άλλων, και για την απόκτηση ενός έμπειρου ακραίου κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Άλλωστε, και ο ίδιος ο Γιώργος Γιάτσης προανήγγειλε ότι θα υπάρξουν ενισχύσεις στο ρόστερ της ομάδας, αποκαλύπτοντας πως έχει ζητήσει ήδη από τη διοίκηση να γίνουν 2-3 μεταγραφές.

Πηγή: pressaris.gr 

Διαβάστηκε 709 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ