1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-07-2014 19:04

«Την Δευτέρα θα ξέρω αν θα είμαι στον πάγκο του Άρη»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Υψηλές παρουσίες στο 15ο NOVA Beach Volley Tournament στον Ποταμό της Επανομής. Ο «βασιλιάς» της άμμου για σειρά ετών και νυν προπονητής βόλεϊ σάλας αντρών στην υψηλότερη κατηγορία, Γιώργος Γιάτσης, δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί την Παρασκευή (11/7) στους αγώνες και να στηρίξει με την παρουσία του τις προσπάθειες των αθλητών.

Σχετικά με τη διοργάνωση, στην οποία και ο ίδιος είχε πάρει μέρος παλαιότερα, όταν ήταν ακόμη αθλητής μπιτς βόλεϊ (και μάλιστα είχε πάρει την πρώτη θέση), δήλωσε ο Γιάτσης (στη φωτογραφία εικονίζεται με τη σύζυγό του και τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη): «Πάντα τα τουρνουά NOVA Beach Volley είναι υψηλού επιπέδου και με χαρά διαπιστώνω ότι η. καλή παράδοση συνεχίζεται! Ο κόσμος που θα παρακολουθήσει τους αγώνες μέσα στο Σαββατοκύριακο είμαι σίγουρος ότι θα απολαύσει μεγάλες μάχες στην άμμο».

Με την ευκαιρία της παρουσίας του, ο Γιάτσης μίλησε και για το μέλλον του στο βόλεϊ σάλας. Είπε: «Την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει αν είμαι προπονητής στον Άρη την ερχόμενη σεζόν. Τότε θα αποφασιστεί οριστικά τι πρόκειται να γίνει».

novasports.gr

Διαβάστηκε 462 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ