1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-06-2014 16:28

Ορίστηκε η διοίκηση πρωτοδικείου στον Άρη

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Συζητήθηκε σήμερα η προσωρινή διαταγή στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης για τον διορισμό της προσωρινής διοίκησης του Α.Σ.Άρης, παρόντος του νέου προέδρου Χάρη Παπαγεωργίου συνοδευόμενος από τον νομικό σύμβουλο Χρήστο Γρόλλιο.

 Με την απόφαση του δικαστηρίου ορίζεται πλέον το νέο Δ.Σ. του Α.Σ. Άρης το οποίο θα αποτελείται από τα ακόλουθα 15 τακτικά μέλη. Το νέο διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε αναλαμβάνει και τυπικά από σήμερα να φέρει εις πέρας ένα τιτάνιο έργο ευελπιστώντας να δώσει νέα πνοή στο Σύλλογο και να φέρει την αισιοδοξία στου φιλάθλους και φίλους του Άρη.

Σήμερα το απόγευμα στις 19:30 θα γίνει η συγκρότηση σε Σώμα.

To νέο διοικητικό σχήμα του Α.Σ Άρης έχει κατ’ αλφαβητική σειρά ως εξής:

Χαρίλαος Παπαγεωργίου
Ανδρεάδης Γεώργιος
Αναστασίου Σάββας
Γαβριηλίδης Κωνσταντίνος
Γιαννάκης Ιωάννης
Δημητρίου Ελένη
Ζαφειράκης Νικήτας
Κουράκος Κωνσταντίνος
Νικολακάρου Βίκυ
Οικονόμου Αναστάσιος
Παπαδημητρίου Ελευθερία
Παραμανίδης Βασίλειος
Πλαγάκος Γεώργιος
Σάββας Χρήστος
Φωτιάδης Όμηρος

Πέραν των ανωτέρω δεκαπέντε τακτικών μελών, το έργο της διοίκησης θα συνεπικουρήσουν και δεκαπέντε επιπλέον αναπληρωματικά μέλη.

Διαβάστηκε 466 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link volleyakias Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 14:21 posted by volleyakias

    σταθερά στα βήματα του Ηρακλή βαδίζουν κι αυτοί στον Αρη. Όταν κανείς δε θέλει να εκλεγεί σε κανονικές αρχαιρεσίες και μπαίνουν μόνο ως διοικηση πρωτοδικείου, ετοιμάζεται να σκάσει η βόμβα.Αλήθεια, ο έλεγχος του ΣΔΟΕ τελείωσε; Το πόρισμα βγήκε; Ε όταν δημοσιοποιηθεί και μάθουμε τα φρούτα του, τοτε τα ξαναλέμε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ