1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-05-2014 14:06

Φίνος: «Ο Άρης δεν πρέπει να χάσει τον Αρμενάκη»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Το εγκώμιο του Απόστολου Αρμενάκη έπλεξε ο τεχνικός του Άρη, Σπύρος Φίνος, μιλώντας στο pressaris.gr, τονίζοντας μάλιστα πως θα είναι τεράστιο λάθος για τον Άρη να χάσει έναν τέτοιο παίκτη.

«Ο Τόλης είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ. Τα σωματικά του προσόντα του επιτρέπουν ν΄ αγωνιστεί τόσο ως διαγώνιος όσο και ως κεντρικός», για να συμπληρώσει: «Πολλές φορές φέτος συμμετείχε και στην προπόνηση του κεντρικού, έστω και αν δεν χρειάστηκε ποτέ να τον χρησιμοποιήσω στον Άρη στο κέντρο, καθώς δεν είχαμε εναλλακτική λύση στη θέση του διαγώνιου. Έκανε μία πάρα πολύ καλή χρονιά με τον Άρη και στα πλέι-άουτ ήταν ένας από τους βασικούς κρίκους της ομάδας. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό ότι κανένας παίκτης ομάδας που συμμετείχε στα πλέι-άουτ δεν επιλέχθηκε στην Εθνική, παρά μόνο ο Τόλης».

Ο Σπύρος Φίνος μίλησε και για την επιλογή του κ. Δρίκου να τον καλέσει ως κεντρικό στην εθνική ομάδα: «Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να βοηθήσει την Εθνική ως κεντρικός, αλλά γενικώς είναι ένας παίκτης, που μπορεί να προσφέρει, από όποια θέση και αν του ζητηθεί. Ο Τόλης έχει όλα εκείνα τα στοιχεία ενός παίκτη, που παλιότερα τους ονομάζαμε πολυσύνθετους. Τέτοιος ήταν για παράδειγμα ο Κράβαρικ, όταν ήρθε στην Ελλάδα, αλλά πιο πρόσφατα και ο Τζούριτς», για να σταθεί στο ότι: «Θα είναι κρίμα ο Άρης να χάσει έναν τέτοιο παίκτη!».

Διαβάστηκε 426 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ