1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
12-04-2014 23:32

Σπύρος Φίνος:«Κρατάμε τον ένα βαθμό και συνεχίζουμε με την Παναχαϊκή»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρουσιάστηκε ο προπονητής του Άρη, Σπύρος Φίνος. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως ο βαθμός που πήραν είναι πολύτιμος, παρόλο που μπήκαν αποφασισμένοι για τους τρεις, και συνεχίζουν στον αγώνα με την Παναχαϊκή στις 16 Απριλίου. 

 «Έγινε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι. Η ομάδα μου μπήκε αποφασισμένη να πάρει το τρίποντο. Στα δύο πρώτα σετ όλα λειτούργησαν τέλεια, και η τεχνική μας στο σερβίς και η επιθετική, αλλά όσο περνούσε η ώρα ο Παναθηναϊκός που φαινόταν αγχωμένος μας πίεζε περισσότερο. Στο τρίτο σετ αλλάζοντας την περιστροφή του ο Γκάλιτς βρέθηκε απέναντι στον Χαριτωνίδη κι εκεί είχαμε μία αδυναμία στο μπλοκ και την άμυνα. Το σημαντικότερο είναι ότι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού η υποδοχή μας σταδιακά άρχισε να πηγαίνει προς το χειρότερο κι ο Παναθηναϊκός κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έγινε ένα συγκλονιστικό ματς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και πηγαίνουμε δυνατά για το επόμενο παιχνίδι. Κρατάμε το κέρδος του υπερπολύτιμου ενός βαθμού και συνεχίζουμε. Ο αγώνας με την Παναχαϊκή θα είναι οριακός γιατί η Παναχαϊκή είναι μία ομάδα που προσπαθεί να σωθεί κυρίως εις βάρος του Άρη ή του Παναθηναϊκού. Το αποτέλεσμα μας πρέπει να είναι οπωσδήποτε θετικό. Θα προσπαθήσω στις λίγες μέρες που μένουν να ξεκουράσω την ομάδα και να κάνουμε κάποια βήματα μπροστά, σαν κι αυτά που έχουμε κάνει τις τελευταίες 5 ημέρες, να πάρουμε το παιχνίδι και να κάνουμε καλό Πάσχα».

O ακραίος του Άρη Γιάννης Κυριακίδης είπε: «Στα πλέι άουτ οι αγώνες είναι για γερά νεύρα. Εμείς είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι που δώσαμε το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό και ο Παναθηναϊκός το πήρε. Χαλάσαμε την τακτική μας, χάσαμε τη συγκέντρωση μας και κάναμε αρκετά λάθη μετά το 0-2. Το επόμενο παιχνίδι μας είναι με την Παναχαϊκή, και όπως σε όλα πηγαίνουμε για τη νίκη. Αυτό είναι και κομβικό γιατί είναι μέσα στην έδρα μας και είμαστε αισιόδοξοι. Με τον ένα βαθμό δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί η εικόνα του παιχνιδιού ήταν τέτοια που θα έπρεπε να κερδίσουμε».
 
Ο πασαδόρος του Άρη Γιάννης Χαριτωνίδης δήλωσε: «Στα δύο πρώτα σετ μπορέσαμε και κρατήσαμε την τακτική μας με αποτέλεσμα να δυσκολέψουμε πολύ τον Παναθηναϊκό, ώστε να μην μπορεί να έχει εύκολη την αλλαγά. Κρατήσαμε την αλλαγή μας σε καλά επίπεδα κ αυτό μας οδήγησε στο 0-2. Από εκεί και πέρα ήρθε ένας αδικαιολόγητος εκνευρισμός στην ομάδα μας, χάσαμε την ποιότητα του σέρβις μας και να χάσουμε το ρυθμό μας. Επόμενο παιχνίδι με την Παναχαϊκή στη Θεσσαλονίκη, ξεχνάμε το σημερινό και και πάμε για τους τρεις βαθμούς. Όλοι οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι αν δεν παίζεις καλά».
Διαβάστηκε 360 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ