1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-03-2014 23:00

Θανάσης Ντίνας: «Ό,τι περνάει από το χέρι μας»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με μία απογευματινή προπόνηση συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση της Σαββάτου με την Παναχαϊκή.
Οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει πάση θυσία να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς η ομάδα μετρά πέντε  συνεχόμενες ήττες, με Σύρο, Νίκη, Κηφισιά, Ολυμπιακό και Π.Α.Ο.Κ. για το πρωτάθλημα, με το Βαγγέλη Κουτσονίκα να μην έχει ακόμη στο ενεργητικό του το ροζ φύλλο αγώνα.

Στη δύσκολη θέση που έχει βρεθεί η ομάδα αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Θάνος Ντίνας. Ο κεντρικός του Άρη τόνισε: «Πρέπει να κάνουμε ό, τι περνάει από το χέρι μας για να ανατρέψουμε αυτήν την κατάσταση. Λυπόμαστε πολύ γιατί γνωρίζουμε ότι δεν είναι αυτές οι δυνατότητες της ομάδας. Σίγουρα δεν αξίζει να παλεύουμε για να αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Οι δυνατότητές μας είναι για πολύ μεγαλύτερα πράγματα».

Στη σημερινή (04/03) πρωινή προπόνηση με βάρη συμμετείχε και ο Δημήτρης Γκαράς, ο οποίος απουσίασε από την αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής. Ο παίκτης του Άρη, αναμένεται σιγά – σιγά να επιστρέψει στις προπονήσεις και να τεθεί στη διάθεση του Βαγγέλη Κουτσονίκα για την αναμέτρηση του Σαββάτου.
Διαβάστηκε 318 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ