1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-01-2014 14:57

Χαριτωνίδης: «Αν δεν χάναμε βαθμούς από το πουθενά θα είχαμε σίγουρη θέση στην τετράδα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Για την αγωνιστική μεταμόρφωση του Άρη από τη στιγμή που ανέλαβε ο Σπύρος Φίνος τα ηνία της ομάδας μίλησε ο Κώστας Χαριτωνίδης
«Όταν αναλάβαμε στις 23 Αυγούστου και έγινε ο σχεδιασμός βασιστήκαμε σε Έλληνες παίκτες μεγάλης αξίας και πήραμε σαν ξένο τον Ρόλιτς, έναν παίκτη καλό που δυστυχώς ήρθε και εντάχθηκε στην ομάδα εντελώς απροετοίμαστος. Επίσης φάνηκε ότι δε γινόταν σωστή διαχείριση του υλικού. Τον παίκτη που έχεις πρέπει αν μπορεί να παίζει για δέκα να τον κάνεις να παίζει για δώδεκα και όχι για οχτώ. Με κατηγορίες και ειρωνείες δεν μπορείς να κάνεις κάτι καλό. Έτσι δεν μπορείς να έχεις και τα σωστά αποτελέσματα εντός αγωνιστικού χώρου. Η αλλαγή που έγινε ήταν για το καλό της ομάδας και αυτό φάνηκε τις τελευταίες αγωνιστικές. Γνωρίζουμε ότι έχουμε καλούς παίκτες και αποδεικνύεται πλέον μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο πρωτάθλημα υπάρχει η δυνατότητα να φτάσει ψηλά και αν δεν χάναμε από το πουθενά κάποιους βαθμούς θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για σίγουρη θέση στην τετράδα. Από την αρχή γνωρίζαμε ότι η ομάδα αποτελείται από καλούς αθλητές, έχω συνεργαστεί με τους περισσότερους, και όλοι το πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να φτάσουμε ψηλά. Όσον αφορά το κύπελλο απέναντι στον Εθνικό, είναι ένα παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε καλά. Έχουμε τη δυνατότητα να προκριθούμε. Περιμένουμε και τους δύο νέους παίκτες να ενταχθούν στη διαδικασία των αγώνων, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή στη συνέχεια».
Διαβάστηκε 360 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ