1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-11-2013 22:12

Κράβαρικ: «Μαζί με τον κόσμο για την πρώτη εντός έδρας νίκη»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Αποφασισμένος να οδηγήσει τον Άρη στην πρώτη εντός έδρας νίκη για τη φετινή σεζόν δηλώνει ο Αντρέι Κράβαρικ.

 «Πλέον οι ομάδες έχουν «στρώσει» και δεν έχουν να κρύψουν τίποτα η μία από την άλλη. Η Κηφισιά είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλά μέχρι σήμερα αποτελέσματα. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας, ξέρουμε τις δυνατότητες του αντιπάλου μας και πιστεύω ότι καθοριστικό ρόλο θα παίξει, για την έκβαση του αποτελέσματος, το ποιος θα δείξει μεγαλύτερο πάθος και θα «διψάει» περισσότερο για τη νίκη».

Ο Αντρέι Κράβαρικ αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς που από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας… δε λένε να αφήσουν την ομάδα: «Τολμούμε να πούμε πως είναι η πρώτη εβδομάδα που σχετικά είμαστε καλά. Και λέμε σχετικά γιατί ακόμη και σήμερα κάποιοι παίκτες συνεχίζουν να νιώθουν ενοχλήσεις από τους τραυματισμούς τους».

Όσο για τον κόσμο, είπε: «Γνωρίζουμε ότι στις επτά και μισή παίζει ο ποδοσφαιρικός Άρης, εμείς ελπίζουμε να τελειώσουμε γρήγορα και όλοι μαζί να πάμε στο Βικελίδης για να παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε την ανάγκη την υποστήριξη τους και τους θέλουμε και αύριο δίπλα μας».

Διαβάστηκε 221 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ