1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
05-11-2013 22:25

Γκαράς:«Έχουμε το αβαντάζ της έδρας»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Για τον ερχόμενο αγώνα με την Κηφισιά μίλησε ο Δημήτρης Γκαράς. Ο λίμπερο του Άρη τόνισε επίσης πως σημασία έχουν μόνο τα θετικά αποτελέσματα της ομάδας και όχι οι προσωπικές αποδόσεις. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη δεύτερη στο πρωτάθλημα Κηφισιά δήλωσε: «Δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε μια καθαρή νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό και σίγουρα η ψυχολογία της ομάδας θα είναι ανεβασμένη. Από την άλλη, εμείς παίζουμε στην έδρας μας και σίγουρα κάτι τέτοιο μας δίνει το αβαντάζ. Να είναι σίγουροι όλοι ότι θα παλέψουμε κάθε πόντο, προκειμένου να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας στην κερκίδα, καθώς με τη φωνή τους μας δίνουν και εμάς ενέργεια»

Για τη δική του και την απόδοση της ομάδας είπε: «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να παρουσιάζουμε μια καλή ομάδα και να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα. Ούτε η προσωπική απόδοση η δικιά μου, ούτε κανενός παίκτη δεν παίζει ρόλο αν δεν καταφέρνουμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα».
Διαβάστηκε 357 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ