1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-10-2013 16:45

Γιώτας:«Η ομάδα θα βρεί τα πατήματα της»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης και του «κιτρινόμαυρου» ΤΑΠ, Θωμάς Γιώτας, μίλησε στον «Αρένα» για όλα τα θέματα του τμήματος βόλεϊ του συλλόγου.
Για το κακό ξεκίνημα του Άρη: «Σίγουρα δε κάναμε καλό ξεκίνημα αλλά πιστεύω πως θα βρούμε τα πατήματα μας».

Για την συζήτηση με τον Αρμενάκη: «Δεν υπήρχε θέμα απολογίας του Αρμενάκη. Είναι ένας πολύς καλός παίκτης και χαρακτήρας. Μας κάλυψε απόλυτα και θεωρώ πως αποτελεί τη δύναμη πυρός της ομάδας”.

Για τους τραυματισμούς στην ομάδα: «Υπάρχει πολύ μεγάλη ατυχία, καθώς δε έχει παίξει ακόμα η ομάδα ολόκληρη. Τώρα έχει τραυματιστεί και ο Γάτσης».

Για το πρόστιμο που επιβλήθηκε στους παίκτες: «Στο παιχνίδι με τη Λαμία θέλαμε μόνο νίκη. Η ήττα μας πείραξε και μας έβγαλε εκτός προγράμματος. Είχα προειδοποιήσει τους παίκτες πως άμα δεν έπαιζαν όπως μπορούσαν θα υπήρχε πρόστιμο».

Για την κατάσταση του Ρόλιτς: «Όπως παραδέχτηκε και ο Ρόλιτς, επιθετικά δεν είναι στο επίπεδο που θα θέλαμε. Γνωρίζουμε πως μπορεί να πετύχει παραπάνω».

Για το πρόβλημα του Άρη: «Οι αντίπαλοι μας δεν είναι καλύτεροι, το πρόβλημα είναι πως δεν μπορούμε να τελειώσουμε τις επιθέσεις. Η ομάδα συνεχίζει να προετοιμάζεται όσο το δυνατόν καλύτερα και ελπίζουμε να καταφέρει να πετύχει αυτά που μπορεί».
Διαβάστηκε 236 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ